10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa se pregăteşte de sărbătoare

Ştiinţa se pregăteşte de sărbătoare

Oficialii alb-albaştri au comandat focuri de artificii şi şi-au rezervat un restaurant pentru a sărbători calificarea în cupele europene.

Fost jucător la Universitatea Craiova, Emil Săndoi, în prezent selecţioner la naţionala de tineret, susţine că Ştiinţa are prima şansă cu FC Vaslui datorită faptului că evoluează pe teren propriu. „Cred că Universitatea a făcut o figură frumoasă anul ăsta, ar fi păcat să nu prindă Europa. Având în vedere că o să fie un stadion arhiplin, Craiovei îi va fi foarte greu să piardă. Publicul are o importanţă deosebită. Ar fi frustrant pentru Universitatea ca, după ce a fost în primele echipe tot sezonul, să nu se vadă acum cu sacii în căruţă. Pentru viitorul echipei ar conta foarte mult o calificare. Cei de la Vaslui au transferat jucători de primă mână, cu siguranţă sunt o forţă în România. Dacă ne uităm însă, Craiova a scos rezultate foarte bune cu granzii anul acesta. Cred că Ştiinţa se va impune“, a spus Emil Săndoi pentru craiovamaxima.ro.
Şi Nicolae Negrilă, component al Craiovei Maxima, este convins că echipa din Bănie va ieşi victorioasă din confruntarea cu moldovenii. „Contra Vasluiului trebuie să fie victorie, nu ne interesează egalul. Am sta la mâna Stelei, dar nu se ştie ce va face această echipă la Urziceni, la cum se laudă Becali. Băieţii sunt bine, i-am simţit foarte motivaţi. Le urez oltenilor mei să fie puternici şi să învingă mâine-seară! Pronosticul meu este 1-0 pentru Craiova, gol Florin Costea“, a declarat Nicolae Negrilă.
Pe lângă un loc de cupă europeană, în joc mai este pus şi titlul de golgheter. Florin Costea, cu 17 reuşite în acest sezon, va lupta cu timişoreanul Gigel Bucur (17 goluri) pentru această „distincţie“. Pe locul trei, cu 15 goluri, se află, înaintea ultimei etape, brazilianul Juliano Spadacio, de la Rapid. Pentru a-i demonstra selecţionerului Răzvan Lucescu faptul că a greşit lăsându-l pe dinafară la meciul cu Lituania, dar şi pentru a fi al doilea golgheter al României dat de Universitatea după Revoluţie, Florin Costea trebuie să lupte mai mult ca oricând în meciul de astăzi. Mai ales că în tribune se va afla şi Gică Craioveanu, cel mai bun marcator în Liga I în sezonul 1994/1995.
Intuind un deznodământ fericit pentru alb-albaştri, oficialii Ştiinţei au făcut deja pregătirile pentru fiestă. Conducerea grupării din Bănie a contactat o firmă specializată, care la finalul meciului să organizeze un joc de artificii pentru a celebra începutul unui nou drum în Europa. Apoi, petrecerea se va muta la un restaurant care a fost rezervat pentru masa festivă a juveţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII