8.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMaldini şi-a agăţat ghetele în cui

Maldini şi-a agăţat ghetele în cui

Căpitanul lui AC Milan, Paolo Maldini, care a jucat aseară, în disputa cu Fiorentina, în ultimul său meci din carieră, a spus că filozofia echipei la care a activat a fost să ofere spectacol fanilor de pretutindeni. Maldini a evoluat 25 de sezoane la AC Milan, alături de care a câştigat 26 de trofee, printre care de cinci ori Liga Campionilor. Gruparea AC Milan a anunţat că va retrage tricoul cu numărul 3.
„Tatăl meu era căpitanul echipei şi AC Milan era deja un club special pentru mine. De la venirea preşedintelui Silvio Berlusconi, am stat 20 de ani în fruntea Italiei şi a Europei, dar spiritul era de mult timp aici. Milan a avut mereu mari jucători şi un stil de joc foarte frumos şi spectaculos. Aceasta este filozofia lui Milan începând din 1950. Face parte din existenţa acestui club“, a spus jucătorul italian.
Paolo Maldini a afirmat că fostul căpitan al echipei, Franco Baresi, este jucătorul care l-a impresionat cel mai mult.
„Am evoluat alături de mulţi fotbalişti fenomenali, dar, dacă ar fi să aleg unul, acela ar fi Baresi, deoarece m-a învăţat foarte multe. Nu doar pentru că a jucat pe aceeaşi poziţie, ci şi pentru modul în care conducea un vestiar plin de caractere puternice“, a spus Maldini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS