10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaza de la Izvorani, inspectată de irlandezi

Baza de la Izvorani, inspectată de irlandezi

În urma protocolului semnat între Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) şi Consiliul Olimpic al Irlandei, o delegaţie formată din cinci persoane, condusă de directorul sportiv al forului olimpic din Irlanda, Martin Burke, a sosit ieri în România şi va sta timp de trei zile la Complexul Olimpic „Sydney 2000". Delegaţia se va întâlni cu o serie de experţi din cadrul COSR, precum şi cu preşedintele Octavian Morariu şi secretarul general Ioan Dobrescu, prilej cu care invitaţii vor avea posibilitatea să viziteze bazele sportive şi facilităţile pe care le oferă acest complex, construit la standarde internaţionale de pregătire.

Delegaţia irlandeză, care are în componenţă oameni din atletism, caiac-canoe, gimnastică şi canotaj, se va întâlni astăzi, în cadrul Complexului Olimpic „Sydney 2000", cu reprezentanţii federaţiilor sportive naţionale de specialitate, pentru un schimb de experienţă la nivel de pregătire, metodică şi competiţie.

Protocolul de colaborare dintre COSR şi Consiliul Olimpic al Irlandei a fost semnat de preşedinţii forurilor, Octavian Morariu, respectiv Patrick Hickey, dar şi de cel al Asociaţiei Comitetelor Olimpice Europene, pe 27 ianuarie 2009, la Dublin. Documentul vizează schimburi de sportivi, antrenori şi specialişti, de experienţă în domeniile managementului şi marketingului sportiv, precum şi pe linia ştiinţei sportului şi a medicinei sportive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS