5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu vrea ca titlul să rămână în provincie

Mititelu vrea ca titlul să rămână în provincie

Dacă în campionatul trecut Adrian Mititelu se declara fanul Stelei în lupta acesteia pentru titlu cu CFR Cluj, în actualul sezon, patronul Ştiinţei şi-a schimbat preferinţele. Într-o intervenţie telefonică la GSP TV, acesta a afirmat că, „pentru echilibrarea fotbalului românesc“, ar fi bine ca titlul să rămână în provincie. „Eu cred că până la urmă ar fi bine ca titlul să rămână în provincie, chiar dacă ar fi să îl ia CFR Cluj a doua oară. Mai bine decât să îl ia alţii.
Mi-am dat seama că a fost un lucru foarte mare că titlul a rămas în provincie, chiar dacă la început am fost puţin invidios, pentru că aş fi vrut să ajungă la Craiova“, a spus Mititelu.

Finanţatorul oltean crede că, dacă returul se va juca doar pe teren, cinci-şase echipe se pot lupta cu şanse egale la câştigarea campionatului. „Este un campionat foarte încins, pentru că sunt cel puţin cinci-şase echipe în hora obţinerii locului întâi, dacă, într-adevăr, s-ar juca pe teren. Dacă în afară de cei 11 care intră pe teren există şi alte ajutoare, şi nu mă refer la Dinamo sau la CFR, ci vorbesc la modul general, atunci se face diferenţa. Dar aşa, fotbalistic, este un echilibru. De ce nu ar fi şi Unirea Urziceni în pole-position, de ce nu ar fi şi Steaua, de ce nu am fi şi noi, că avem un punct mai puţin decât Clujul şi avem meci cu ei acasă, în etapa a patra. Eu am pierdut locul trei printr-un arbitraj tendenţios“, a mai spus Mititelu. Acesta susţine că se teme cel mai mult de practicile celor de la CFR. „Aş vrea ca echipa CFR Cluj să se bazeze exclusiv pe fotbal. Nu ştiu de ce, dar mereu mi-a fost frică de această formaţie, de ce ar putea face în afara terenului. Sper totuşi să nu împrumute practicile echipelor din Bucureşti“, a încheiat Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS