12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-CSSU a pierdut acasă

SCM-CSSU a pierdut acasă

Echipa feminină de baschet SCM-CSS Universitatea Craiova a fost învinsă ieri, pe teren propriu, de CSM-U Oradea, scor 80-73, în ultimul meci din acest an, contând pentru etapa a 13-a din Divizia A. Oltencele au câştigat primul sfert cu 20‑14, dar l-au pierdut pe următorul cu 24‑15. S-au impus din nou în sfertul trei (19-14), dar, în ultima parte a jocului, orădencele s-au desprins, marcând 28 de puncte, faţă de 19, câte au reuşit fetele de la SCM-CSSU. La formaţia din Bănie au lipsit trei jucătoare de bază, Andrea Pinter (plecată în Muntenegru deoarece i-a expirat viza de şedere în România), Adelina Ştefan şi Andreea Gligă, convocate la lotul naţional al României Under 18. Absenţa celor trei a afectat jocul echipei oltene.
„Practic am jucat fără fundaş de meserie. Am improvizat, dar Haas şi Alexandra Cutaş nu au putut face faţă. Mai ales Cutaş a devenit ineficientă la numărul de puncte marcate, pentru că ea venea cu mingea şi mereu o arunca la coş cu un om lângă ea. A fost un meci strâns, pe care trebuia să-l câştigăm, dar nu am avut fundaş“, a punctat Liviu Manea, antrenorul principal de la SCM-CSSU Craiova. Acesta a trimis în teren următorul „cinci“: Andra Haas (6 puncte), Jovana Maltez (16), Alexandra Cutaş (26), Ivana Podrug (14) şi Cristina Cutaş (11). Pe parcurs au mai intrat Andreea Jojică şi Alina Funieru.
Baschetbalistele craiovene vor lua o scurtă vacanţă, reunirea fiind programată pe 4 ianuarie 2009. Campionatul Diviziei A se va relua în luna februarie.
Până atunci, antrenorul Liviu Manea vrea să mai facă unele modificări în lot, dar, deocamdată, aşteaptă să vadă bugetul pentru 2009: „Vom mai face schimbări, dar nu pot spune acum dacă voi completa lotul sau voi înlocui unele dintre actualele componente cu altele mai valoroase“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS