20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMişcări de trupe la CFR Cluj

Mişcări de trupe la CFR Cluj

Campioana en-titre a României l-ar putea înlocui pe antrenorul Maurizio Trombetta cu Paolo Di Canio, în timp ce mijlocaşul Culio este aproape de un transfer în Rusia, iar atacantul Fabbiani vrea să o părăsească pe Newell’s Old Boys pentru a reveni la formaţia ardeleană.

Presa italiană a informat că fostul atacant al echipei Lazio Roma, Paolo Di Canio, a fost contactat de conducerea campioanei en-titre a României, CFR Cluj, pentru a prelua funcţia de antrenor principal al grupării ardelene.
„CFR ar putea trece de la un italian la altul. După ce Trombetta a fost concediat de puţine ore, pe banca tehnică a românilor ar putea fi adus Paolo Di Canio (foto). Fostul atacant al echipei Lazio a încercat de mai multe ori să preia conducerea tehnică a unei echipe din Premier League, dar de câteva zile a fost contactat de clubul din Balcani, care se află în căutarea unui nou antrenor“, a notat tuttomercatoweb.com.
Oficialii campioanei României nu au dorit să comenteze această informaţie, dar surse din interiorul clubului clujean au dezvăluit că sunt mari şanse ca Di Canio să fie prezentat astăzi ca noul antrenor al campioanei României.
Paolo Di Canio a evoluat la cluburi precum Juventus Torino, Lazio Roma, AC Milan, Celtic Glasgow sau West Ham United. El este cunoscut în Italia pentru simpatiile sale fasciste, fiind un mare admirator al liderului fascist Benito Mussolini. În cazul în care ar prelua pe CFR Cluj, aceasta ar fi prima echipă din cariera lui de antrenor.

Banii îl readuc pe Fabbiani în România

Atacantul Cristian Fabbiani, care evoluează la Newell’s Old Boys fiind împrumutat de la CFR Cluj, a spus că va reveni în Liga I în cazul în care gruparea argentiniană nu îi va plăti restanţele salariale.
„Sunt liniştit, dar nu prea văd şanse să rămân la Newell’s. Am de primit aici salariul pe aproape şase luni. Îmi doresc să rămân, dar, dacă nu mi se aduce salariul la zi, mă întorc în România. Nu pot să dăruiesc bani nimănui pentru că am o fiică de crescut“, a spus atacantul argentinian. Fabbiani, care este în vacanţă, a precizat că l-a lăsat pe impresarul său să discute cu noua conducere a clubului Newell’s.
„Până acum nu am avut nici un contact cu noua conducere. Am lăsat totul în mâinile impresarului meu. Trebuie să pun capăt acestei situaţii. Nu pot continua astfel. Eu vreau să rămân, dar doresc să-mi primesc banii“, a adăugat Fabbiani, care a fost împrumutat pentru un an de CFR Cluj la Newell’s Old Boys, în iunie 2008.

Culio, aproape de un transfer în Rusia

Mijlocaşul agentinian Juan Culio are mari şanse să se transfere în această iarnă de la CFR Cluj la o echipă din Rusia, ţară de unde are mai multe oferte. Conform impresarului Marcel Popescu, diriguitorii campioanei en-titre a României sunt de acord să-l vândă pe fotbalist.
„Culio este foarte probabil să plece în această pauză competiţională la o echipă din Rusia. Există mai multe oferte pentru el. CFR este dispus să-l lase să plece, dar nu este treaba mea suma pe care au stabilit-o ei, aşa cum nu e treaba lor viitorul salariu al fotbalistului. Important este că domnul preşedinte este de acord cu transferul lui“, a spus Marcel Popescu. Impresarul a confirmat că echipa clujeană se va despărţi în această iarnă de antrenorul Maurizio Trombetta.
„Din câte ştiu eu, CFR a decis să se despartă de Trombeta în această iarnă. Este problema conducerii cine va veni în locul lui, eu mă ocup doar de jucători. În această iarnă mi s-a cerut să mai aduc încă doi jucători. Am câteva nume, însă nu le pot face publice“, a menţionat Marcel Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII