15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcea, la ultimul derbi

Vâlcea, la ultimul derbi

FCM Târgu Mureş – CSM Râmnicu Vâlcea

Stadion „Transilvania“, mâine, ora 14.00.

Formaţii probabile:

Târgu Mureş: Botoşer – Cr. Pop, Gongolea, Bălău, Al. Pop – Stoica, Lupuţ, Stere, Turcu – Târnăvean, Gheju. Antrenor: Cosmin Bodea.

CS Municipal: Perianu – Pasăre, C. Dinu, Goge, I. Popa – S. Popescu, Vătavu, Kutlacic, R. Dobre – Stromajer, Câju. Antrenor: Alin Artimon.

Vor arbitra: L. Dan – H. Bochiş, Fl. Hâncă.

Ajunşi pentru prima dată în acest sezon pe un loc promovant, fotbaliştii de la CSM Vâlcea dispută mâine ultimul derbi al anului, pe terenul revelaţiei campionatului, FCM Târgu Mureş. Ardelenii s-au aflat etape bune pe primul loc, iar în runda precedentă au fost la un pas de a pleca neînvinşi de la Alba Iulia, pierzând cu 1-0 după un joc pe care l-au dominat, ratând o sumedenie de ocazii. Elevii lui Cosmin Bodea sunt invincibili acasă, înregistrând patru victorii şi trei rezultate de egalitate, marcând 18 goluri şi primind şase.

De partea cealaltă, oltenii lui Artimon vin după o serie de patru meciuri fără înfrângere, chiar dacă au jucat contra unor echipe cu pretenţii în Seria a II-a, Alba Iulia, UTA, CFR Timişoara şi Dacia Mioveni. Şi pentru meciul de mâine vâlcenii au planuri mari, mai ales că un eventual succes îi poate propulsa în fotoliul de lideri, cu doar două runde înainte de finalul turului.

„Ca de fiecare dată, noi mergem să câştigăm, dar suntem conştienţi că vom avea un meci extrem de dificil. Gândiţi-vă că Dinamo abia s-a impus la Târgu Mureş, în meciul din Cupa României“, a spus Alin Artimon. Oltenii au reuşit în acest tur de campionat două victorii în deplasare, au remizat de patru ori şi au fost învinşi de două ori, având un golaveraj pozitiv, 12-9.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS