15.6 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinenii, optimişti

Severinenii, optimişti

Mureşul Deva – FC Drobeta

Stadion „Cetate“, astăzi, ora 11.00.

Formaţii probabile:

Mureşul: Rahoveanu – Savin, Dosan, Vârtic, Pisoiu – Oltean, Vajda, J. Sătmar, Câmpean – Sântejudean, Biţiş. Antrenor: Gheorghe Barbu.

FC Drobeta: Hîrşu – Stroe, Amzucu, Ignat, Trofin – Moutinho, Mitici, Gărgălie, Păun – Jenaru, Fotescu. Antrenor: Iulian Mihăescu.

Vor arbitra: S. Colţescu – N. Megheşan, E. Cristea

Victoria din etapa trecută, 2-1 cu Jiul Petroşani, a readus încrederea în tabăra lui FC Drobeta. Distanţa de cinci puncte faţă de lider poate fi micşorată, primul pas fiind obţinerea a trei puncte din deplasarea de la Deva. „Jocul de la Deva va trebui să îl abordăm cu maximă seriozitate pentru a avea şansa unei victorii“, a declarat Amzucu, autorul unuia dintre golurile din etapa trecută. Conducerea clubului oltean speră ca echipa să se apropie din nou de podium, pentru a încerca promovarea. „Avem în continuare probleme cu accidentările, dar antrenorul Mihăescu are la dispoziţie un lot cu care poate alcătui un unsprezece competitiv. Vrem să luăm toate măsurile pentru ca la Deva să realizăm un joc bun şi să obţinem cele trei puncte“, a precizat preşedintele Vasile Mănescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS