22.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFacundo, apt de joc pentru CSM Vâlcea

Facundo, apt de joc pentru CSM Vâlcea

Antrenorul echipei CSM Vâlcea, Alin Artimon, va putea miza în meciul de la Târgu Mureş, din etapa a 15-a, pe serviciile argentinianului Talin Facundo, care nu a putut fi folosit runda trecută contra Daciei Mioveni din cauza unei indigestii. În schimb, slovacul Tomas Labun nu este încă recuperat, accidentarea la degetul mic al piciorului drept fiind mai gravă decât se aşteptau vâlcenii.
Tehnicianul grupării din Zăvoi are emoţii şi în ceea ce-l priveşte pe sârbul Kutlacic, care s-a accidentat în finalul partidei cu Dacia Mioveni. Nenad nu s-a antrenat în această săptămână, dar se speră în recuperarea lui în timp util.
Seria de rezultate pozitive înregistrată de CSM a dus formaţia vâlceană pe locul secund în Seria a 2-a a Ligii a II-a, la două puncte de lidera Apulum Alba Iulia, însă elevii lui Artimon vor avea parte de un joc dificil la Târgu Mureş, FCM fiind o echipă care a cochetat cu primul loc şi care, pe teren propriu, este invincibilă. Partida de pe stadionul „Transil“ este programată duminică, de la ora 14.00, urmând să fie condusă la centru de Lucian Dan, din Aiud. Acesta va fi ajutat la cele două tuşe de Horea Bochiş (Cluj) şi Florin Hanca (Aiud).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS