22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportZiua revanşei în Zăvoi

Ziua revanşei în Zăvoi

Acum două sezoane, CS Municipal rata promovarea în primul eşalon după un meci cu cântec la Baia Mare, unde vâlcenii au cedat în faţa unei echipe retrogradate de etape bune. În primul eşalon a ajuns atunci Dacia Mioveni, dar au existat zvonuri că la acel meci îşi băgase coada şi Gigi Neţoiu, care avea să trimită apoi la echipa argeşeană un număr mare de fotbalişti.
În campionatul 2006-2007, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, argeşenii impunându-se pe propriul teren cu 2-0, iar oltenii acasă, cu 2-1.
Astăzi, CSM şi Dacia se vor afla din nou faţă în faţă, pe gazonul stadionului din Zăvoi, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a a eşalonului secund.
Elevii lui Alin Artimon sunt în ascensiune, după ce au remizat la Arad, cu UTA, şi au câştigat cu 6-1 la CFR Timişoara, şi au şansa să urce, pentru prima dată în acest campionat, pe primul loc, în cazul în care vor câştiga astăzi, iar Unirea Alba Iulia nu se impune pe propriul teren, în disputa cu FCM Târgu Mureş. De partea cealaltă, argeşenii vin după un insucces acasă, 0-2 cu Unirea, şi se află pe poziţia a noua în clasament, la patru puncte de locurile care duc în eşalonul al treilea.
Artimon şi-a avertizat însă jucătorii de faptul că nu vor avea o partidă uşoară. „Întotdeauna este periculos să joci împotriva unei formaţii care a pierdut puncte pe propriul teren. Dacia vine la Vâlcea să recupereze şi ne va fi foarte greu. Trebuie să fim atenţi, să jucăm inteligent şi să ne impunem“, a afirmat tehnicianul oltenilor.
Acesta nu are motive să facă modificări în unsprezecele de start faţă de runda precedentă, singura surpriză putând fi revenirea printre titulari a ex-craioveanului Gârlă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS