14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCSU înfruntă codaşa seriei

CSU înfruntă codaşa seriei

Handbaliştii de la CS Universitatea Craiova evoluează astăzi, de la ora 14.00, pe teren propriu în compania echipei Unirea Sânnicolau Mare, în cadrul etapei a doua din returul I al Diviziei A, seria D. Partida pare la discreţia elevilor lui Paul Stuparu şi Cătălin Popescu, având în vedere că oaspeţii ocupă ultimul loc în clasamentul seriei. În partidele precedente, echipa din Sânnicolau Mare a folosit intenţionat jucători care nu au respectat cerinţele de vârstă şi în consecinţă a pierdut partidele la „masa verde“ cu 10-0. Tot astăzi se mai dispută jocurile: Romvag Caracal – CSS Avram Iancu Arad (ora 11.00), HC Delignit Mehedinţi – CSM Lugoj (11.00).
Într-o partidă avans, liderul HC Arad a învins, în deplasare, LPS Banatul Timişoara, scor 40-27. În Divizia A de handbal feminin, seria B, SCM Craiova joacă mâine în deplasare, cu Viitorul Mediaş.
HC Milostars Drobeta Turnu Severin evoluează pe teren propriu, de la ora 11.00, cu Universitatea HCM Timişoara, iar altă echipă olteană, Dolchimex Caracal, primeşte vizita celor de la Mureşul Târgu Mureş,  de la ora 12.00. În seria A, echipa Centrului Olimpic Feminin de Excelenţă, Naţional Râmnicu Vâlcea, va întâlni mâine, de la ora 11.00, pe teren propriu, pe CSM Sfântu Gheorghe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS