17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie categorică pentru Vâlcea

Victorie categorică pentru Vâlcea

CSM Vâlcea a trecut cu bine peste cele două deplasări consecutive din acest tur de campionat. După rezultatul de egalitate de la Arad, elevii lui Alin Artimon au început cum nu se putea mai rău meciul de la CFR Timişoara. La numai 25 de secunde de la primul fluier al lui Sorin Corpodean, Stan l-a lobat perfect pe Perianu şi gazdelele deschideau scorul.
Oltenii nu au dezarmat şi opt minute mai târziu Stromajer a pătruns impetuos în careul ardelenilor şi a fost faultat în postură de ultim apărător de Liviu Ştefan. Gazdele au rămas în inferioritate, Câju a transformat lovituta de la 11 metri cu precizie şi din acel moment pe teren a fost o singură echipă, CSM Râmnicu Vâlcea. CFR a avut noroc până la pauză şi a mai încasat un singur gol de la Ciprian Dinu, care a punctat cu capul din interiorul careului, după o centrare ideală a lui Iulică Popa.
În partea a doua a întâlnirii, vâlcenii au zburdat pe teren şi Jaka Stromajer a reuşit să înscrie în minutele 63, 72 şi 88, după faze în care a driblat tot ce i-a stat în cale, inclusiv pe portarul Mutu, introdus în locul lui Cioloca. Atacantul sloven a fost vioara numărul unu a oltenilor, în contul său fiind trecute şi două bare, la scorul de 5-1 pentru Vâlcea. Golul meciului a fost reuşit însă în minutul 77 de căpitanul vâlcenilor, Ciprian Dinu, al cărui şut violent de la 40 de metri a fost boxat în propria poartă de portarul ardelenilor.
După această victorie, CSM a urcat pe podiumul clasamentului, la două puncte distanţă de lidera Unirea Alba Iulia, şi speră la promovare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS