20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetbalistele din Bănie au urcat pe locul cinci

Baschetbalistele din Bănie au urcat pe locul cinci

Baschetbalistele de la SCM-CSS Universitatea Craiova au obţinut sâmbătă prima victorie în deplasare din Divizia A. Oltencele s-au impus la o diferenţă de un singur punct, scor 71-70 (17-24, 14-12, 10-30, 30-4), pe terenul formaţiei Rapid Bucureşti, în cadrul rundei a cincea din campionat. Înaintea acestei runde, cele două combatante se aflau la egalitate, cu câte şase puncte, fiecare înregistrând două victorii şi tot atâtea înfrângeri în actualul sezon, iar după succesul din Capitală, SCM-CSSU Craiova a mai acumulat trei puncte preţioase şi a urcat pe locul cinci în clasament.
Antrenorii echipei din Bănie, Liviu şi Daniela Manea, au trimis în teren următoarele jucătoare: Andra Hass (13 puncte), Jovana Maltez (4), Cristina Cutaş (17), Andrea Pinter (10), Ivana Podrug (8). Au mai intrat: Adelina Ştefan (14) şi Andreea Gligă (5). Runda viitoare, craiovencele vor juca tot în deplasare, cu BC Teleorman Alexandria.

Urmează un joc uşor pentru CET Govora

CET Govora întâlneşte astăzi, de la ora 17.00, pe teren propriu, gruparea Sportul Studenţesc. Echipa pregătită de Mihai Toma are nevoie de victorie pentru a rămâne în primele patru formaţii din clasament. Chiar dacă Sportul Studenţesc nu a obţinut decât o victorie în patru etape, Mihai Toma avertizează că nu va fi o partidă uşoară.
„Noi nu ne concentrăm îndeajuns cu echipele mici sau slab cotate. Dacă mai pui şi faptul că Sportul are nevoie de puncte, o să rezulte o partidă dificilă. În mod normal, ar trebui să fie un simplu antrenament pentru noi“, a afirmat Mihai Toma.
Celelalte rezultate înregistrate în etapa a cincea: U-TCRE Cluj-Napoca – Teleorman Alexandria 86-93, CSU Oradea – CSU Alba Iulia 80-33, Naţional Iaşi – CSM Satu Mare 60-74, Olimpia Bucureşti – ICIM Arad 48-108. Pe lângă partida CET Govora – Sportul Studenţesc, astăzi se mai dispută un meci, Municipal Târgovişte – LMK Sfântu Gheorghe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS