29.6 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSpalletti rămâne pe banca Romei

Spalletti rămâne pe banca Romei

Luciano Spalletti, tehnicianul echipei AS Roma, a primit asigurări de la preşedintele clubului, Rosella Sensi, că postul său nu este în pericol. Acest anunţ a fost făcut chiar de antrenorul vicecampioanei Italiei, într-o conferinţă de presă care a avut loc înaintea meciului de aseară, cu Sampdoria.
Antrenorul şi preşedintele clubului au avut o discuţie marţi după-amiază, iar Spalletti a spus că întâlnirea a fost „constructivă“. Echipa italiană este pe locul 15 în clasament, suferind patru înfrângeri consecutive, trei în Serie A (0-1, în deplasare, cu Siena; 0-4, acasă, cu Internazionale Milano; 1-3, în deplasare, cu Udinese) şi una în Liga Campionilor (0-1, în deplasare, cu Chelsea).
„Ca de fiecare dată, Rosella a fost foarte amabilă şi a încercat să-mi transmită încrederea sa, astfel încât să avem forţa să ieşim din această pasă proastă. De fiecare dată îmi face plăcere să o întâlnesc. Niciodată nu mi-a trecut prin minte să plec pentru că îmi place enorm această muncă. Dacă într-o zi nu voi mai iubi această meserie, atunci cu siguranţă voi pleca. Dar, în cazul în care clubul îmi cere demisia atunci este cu totul altă poveste“, a precizat Spaletti, care a adăugat că este normal ca el să fie considerat principalul responsabil pentru rezultatele slabe ale echipei pe care o antrenează.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS