22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPugiliştii români, victorii importante

Pugiliştii români, victorii importante

Pentru pugiliştii români, Campionatele Mondiale de tineret, care se desfăşoară în Mexic, la Guadalajara, nu reprezintă doar o competiţie în care trebuie să-şi facă prezenţa, fapt relevat de evoluţiile excelente de până acum. Dacă în primele două zile de concurs boxerii noştri au câştigat pe linie, în cea de-a treia, lucrurile au stat la fel de bine.
În limitele categoriei 57 kg, Dragoş Marin l-a depăşit la puncte pe moldoveanul Vasile Tacu în optimi (9-0) şi va lupta în sferturi cu dominicanul Wellintong Arias Romero. Ionuţ Bodîlcu, la categoria 81 kg, a dispus la puncte, după un meci echilibrat (11-9), de letonul Arturs Kulikauskis şi îl va întâlni în sferturi pe italianul Gianluca Rosciglione, în timp ce Răzvan Andreiana (54 kg) a câştigat clar la puncte (20-1) în faţa taiwanezului Lee Chu Fong şi va boxa în optimi cu mexicanul Geovani Vargas Rey.
Alt rezultat pozitiv a fost semnat de Cătălin Paraschiveanu, care s-a calificat în optimile de finală, la categoria 64 kg, după ce l-a învins la puncte, cu 9-2, pe Sam Ah See (Australia). Adversarul său din optimi va fi cubanezul Frank Izla. Parcursul de până acum a amplificat şi mai mult optimismul în rândul antrenorilor de la lotul naţional, care sunt convinşi că nu se vor întoarce din Mexic cu mâna goală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS