15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii au examen de maturitate la Arad

Vâlcenii au examen de maturitate la Arad

CSM Vâlcea va juca astăzi un meci dificil şi important pentru viitorul formaţiei. Gruparea din Zăvoi se va deplasa la Arad pentru întâlnirea cu „Bătrâna doamnă“ şi, în cazul unui succes, poate ajunge, pentru prima dată în acest sezon, pe una din poziţiile care la final duc în Liga I.
Un eşec, în schimb, îi va duce pe elevii lui Alin Artimon undeva la mijlocul clasamentului şi îi va îndepărta, din nou, de lupta pentru promovarea în Liga I.
După succesul clar în faţa Unirii Alba Iulia, scor 2-0, în tabăra olteană domneşte optimismul, tehnicianul Alin Artimon sperând la un rezultat pozitiv: „Nu mă sperie UTA, chiar dacă a învins cu 4-1 la Petroşani, aşa cum nici nu eram exagerat de încrezător în şansele noastre dacă pierdea cu Jiul. Va fi o partidă dificilă, în faţa unei formaţii care se organizează excelent pe propriul teren. Le ştiu pe de rost jocul ardelenilor. Cred că vom scoate un rezultat bun“.
CSM nu va conta la Arad pe Gârlă (suspendat), Labun şi Găman (accidentaţi), în timp ce UTA nu-i va putea folosi pe Mihuţ, Radovanovic, Chiţa, Polgar, Gornic, Edson (toţi accidentaţi), Simao (scos din lot), Ilin şi Melinte (suspendaţi).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS