15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii încep să spere la promovare

Vâlcenii încep să spere la promovare

CSM Vâlcea – Unirea Alba Iulia 2-0
Stadion „Municipal“
, spectatori: 1.500.
Au marcat: R. Dobre ’24, Stromajer ’34.
CSM Vâlcea: Perianu – Pasăre (’85, Vătavu), C. Dinu, Kutlacik, Goge – I. Popa (’72, Melcea), S. Popescu (’69, Gârlă), Facundo, R. Dobre – Câju, Stromajer. Antrenor: Alin Artimon.
Unirea: Rotaru – M. Rus, Poverlovici (’61, Elder), Marincean, Bucurică (’69, Cristea) – Foro, Dâlbea, Kamara, Pepenar – Grozav, Zăgrean (’46, Verdeş). Antrenor: Aurel Şunda.
Au arbitrat: Cl. Baboia – l. Florea, A. Simoniş.

CSM Vâlcea a început partida în faţa Unirii Alba Iulia aşa cum ne-a obişnuit în mandatul lui Alin Artimon, atacând cu toate liniile în căutarea golului. Oaspeţii s-au lăsat dominaţi şi au încercat să dea lovitura pe contraatac, dar nu au reuşit să pună în pericol poarta lui Perianu decât în minutul 21, când Dălbean a şutat puţin pe lângă. Trei minute mai târziu avea să fie 1-0 pentru olteni. Iulică Popa a luat o acţiune pe cont propriu, i-a centrat lui Răzvan Dobre, care a îndeplinit o simplă formalitate, punând latul de la trei-patru metri de poarta adversă. În minutul 31, Câju a fost aproape de mărirea avantajului, dar nu a găsit calea spre gol după ce mingea a circulat bine pe traseul Pasăre – Stromajer. La pauză a fost 2-0, slovenul Stromajer driblând tot ce i-a stat în cale, inclusiv pe portarul Rotaru. În partea a doua a întâlnirii, Alin Artimon a continuat strategia folosită la victoriile cu Universitatea Cluj şi Liberty Oradea şi le-a ordonat elevilor săi să facă pasul înapoi. Oaspeţii au avut o posesie mai bună a mingii, au dominat, dar fără a avea ocazii mari de a reduce din handicap. Câju şi Stromajer au avut şansa să ducă scorul la 3-0, însă cei 1.500 de spectatori din Zăvoi nu au mai avut şansa să vadă goluri în repriza secundă.
A fost numai 2-0 şi CSM Vâlcea s-a apropiat la numai două puncte de locurile care la finalul sezonului duc în Liga I. Pentru elevii lui Alin Artimon urmează o săptămână de foc, cu două deplasări foarte dificile, la Arad şi Timişoara. „Mă bucur că am putut demonstra că înfrângerea de la Arad, cu ACU, a fost un accident. Sunt mulţumit de victorie, parţial şi de joc. În următoarele două meciuri sperăm să obţinem măcar două puncte“, a spus la final Alin Artimon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS