26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPires îl vrea pe Wenger selecţioner

Pires îl vrea pe Wenger selecţioner

Fostul internaţional Robert Pires a declarat că oficialii Federaţiei din Franţa (FFF) ar trebui să facă tot posibilul pentru a-l convinge pe Arsene Wenger să preia echipa naţională. Mijlocaşul consideră că actualul antrenor, Raymond Domenech, nu este capabil pentru această funcţie. „Wenger este un gentleman, un manager de clasă, iar calităţile sale ar avea un efect pozitiv asupra reprezentativei Franţei. Chiar dacă acum este la Arsenal, nu se ştie ce se va întâmpla în viitor. Dacă Federaţia va aloca un buget considerabil, atunci orice este posibil“, a afirmat jucătorul legitimat la Villarreal.
Pires, de 35 de ani, s-a declarat îngrijorat în ceea ce priveşte viitorul echipei naţionale şi ar vrea ca actualul selecţioner să fie demis: „Îmi fac griji pentru soarta ţării mele în campania de calificare la Cupa Mondială din 2010. Nu vreau ca Raymond Domenech să fie păstrat în funcţie. Tinerii jucători care vin la lot nu mai au respect faţă de veterani, iar pentru acest lucru singurul care trebuie condamnat este antrenorul“.
Robert Pires a jucat la Arsenal şase sezoane, între 2000 şi 2006, sub comanda lui Arsene Wenger. În această perioadă, mijlocaşul a cucerit de două ori titlul în Premier League, iar în stagiunea 2001/2002 a fost votat jucătorul anului în campionatul Angliei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS