Arătaţi-vă valoarea!

Autori


Eugen Neagoe le cere jucătorilor săi să-şi arate adevăratul potenţial în partida cu ultima clasată din Liga I, CS Otopeni, şi să câştige cele trei puncte obligatorii pentru a-şi salva postul de antrenor.

Dacă după meciul pierdut la Mediaş antrenorul Eugen Neagoe s-a îndoit de valoarea elevilor săi, acum, înaintea examenului cu CS Otopeni, acesta este convins că jucătorii au un potenţial mult mai mare faţă de cel arătat în aceste prime etape. Cu o victorie obţinută în faţa ultimei clasate, CS Otopeni, „Geană“ şi-ar câştiga încă o săptămână pe banca tehnică a pandurilor. „Nu trecem printr-o perioadă bună, dar caracterele puternice acum se văd. Jucătorii de valoare trebuie să treacă peste momentele mai puţin plăcute. Am demonstrat în ultimii ani că ne putem strânge în momentele dificile şi astfel putem să câştigăm jocul cu CS Otopeni. Nu avem prea multă încredere în noi. Jucătorii vechi nu sunt la forma arătată în campionatul trecut, dar eu cred în ei, în potenţialul şi valoarea lor şi sper ca sâmbătă (mâine – n.r.) să-şi schimbe atitudinea şi să obţinem cele trei puncte. Nu este nimic stabilit în acest campionat, nici echipele retrogradate, nici campioana. Oricine poate avea un reviriment şi să câştige, teoretic, 15 meciuri la rând şi să scape de retrogradare“, a declarat Neagoe.

Convins că „Geană“ îşi va duce la îndeplinire angajamentul, preşedintele Marin Condescu nu a contactat alţi antrenori. „Sunt convins că sâmbătă vom câştiga şi vom depăşi această fază proastă. Nu am luat legătura cu alţi tehnicieni şi nu voi face greşeala de anul trecut de a lăsa echipa în pace, iar antrenorul să se descurce cum poate, pentru a se interpreta că există vreo ruptură între noi. Dacă aş fi avut intenţia să schimb antrenorul, i-aş fi spus deja că ne despărţim“, şi-a exprimat Condescu susţinerea faţă de Neagoe.

Piţurcă junior şi-a cerut scuze

Conflictul dintre Alexandru Piţurcă şi Marin Condescu s-a stins ieri, după ce fotbalistul şi-a cerut scuze public în cadrul conferinţei de presă. „Nu trebuia să fac acele afirmaţii. Îmi cer scuze domnului preşedinte. Nu este bine pentru echipă să fie scandaluri, ci trebuie să ne concentrăm şi să câştigăm jocurile următoare. Am avut acea răbufnire pentru că mă aşteptam să joc cu CS Otopeni. Mie mi s-a comunicat că s-a depus memoriul la Comisia de Apel“, a declarat Piţurcă junior. Fiul selecţionerului îl acuzase pe Condescu că l-a minţit că va depune apel pentru reducerea suspendării de trei etape dictate de Comisia de Disciplină şi a cerut să plece de la Pandurii.


Alex Piţurcă a convenit cu conducerea să părăsească echipa în iarnă, iar până atunci se bate pentru un post de titular la Pandurii, deşi afirmase că nu mai vrea să evolueze la gruparea gorjeană. „Îmi voi face datoria dacă antrenorul decide că trebuie să joc. Pandurii este un club serios, care merită să joace în prima ligă“, a mai spus Piţurcă.

Şeful pandurilor a pus conflictul pe seama lipsei de comunicare. „Este regretabil gestul pe care l-a făcut domnul Piţurcă de a aduce acuze nefondate, dar au fost făcute din dorinţa prea mare de a evolua cu CS Otopeni. S-a încercat ideea de a depune memoriu, dar a fost decizia mea şi a lui Eugen Neagoe să renunţăm. Din lipsă de comunicare jucătorului nu i-a fost adusă la cunoştinţă această decizie“, a specificat Condescu.

Bilete mai ieftine cu CS Otopeni

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a decis să reducă la jumătate preţul biletelor pentru jocul cu CS Otopeni din dorinţa de a readuce spectatorii în tribune şi lângă echipă. Astfel, la peluze, un tichet va costa cinci lei în loc de zece, iar la tribuna zero, zece lei, faţă de 20 de lei, cât a fost la jocurile anterioare. Pandurii, cu 7.000 de abonaţi, ocupă locul doi, după Steaua, într-un top al abonamentelor din Liga I, însă tribunele sunt destul de golaşe la jocurile de acasă. „Lumea să fie alături de noi când ne merge mai rău. Faptul că sunt atât de mulţi abonaţi se datorează prestaţiei din returul sezonului trecut. Sper să ne redresăm şi să readucem oamenii pe stadion şi lângă echipă“, a spus Condescu. Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 19 septembrie 2008

Actualitate

» Dascălii, dezamăgiţi de guvernanţi
» Terenul şcolilor, la mezat
» CEZ – altă placă, aceeaşi beznă
» Duelul pledoariilor s-a încheiat în procesul dintre România şi Ucraina

Local

» Scurte ştiri
» Geoană, premier de Oltenia
» Centrele de permanenţă „renasc“ greu
» Primarii, invitaţi la curăţenie
» Peste 100 de familii ar putea fi expropriate
» Şcolile nimănui
» UPSC şi Fundaţia „Aici“ pun accentul pe cultură
» Mandate prelungite pentru şefii DNA
» Moarte suspectă
» Cadavrul unei femei, descoperit în pădure
» „Impresie“ se vrea liber
» Haiduci informatici, virusaţi de poliţişti
» Scurte ştiri
» Controale în spitale
» Dezbatere istorică la Craiova

Gorj

» Traseismul politic ia avânt în Gorj
» Fometescu şi Banţa, marş pe biciclete
» Casa lui Brâncuşi, în paragină

Sport

» Scurte ştiri
» Hamilton ştie ce nu trebuie să facă
» Daniela Mincă se aşteaptă la un început greu
» România şi India, pentru un loc în Grupa Mondială
» Municipalul intră în reparaţii
» Meciuri grele pentru Chimia şi Armata
» David, suspendat fără să ştie
» Arătaţi-vă valoarea!
» Balaci: Vom învinge la Urziceni

Bani & Afaceri

» Şah-mat retrocedării şcolilor
» Queen, o afacere din impuls
» Cula Greceanu, aprig disputată

Sanatate

» Un nou dispozitiv de injectare a insulinei
» Tratament din viermi paraziţi
» Igiena dentară la şcolari
» Muştarul vine de hac bolilor

Magazin

» HOROSCOP
» Scurte stiri
» Runcu, destinaţia perfectă de weekend
» Apariţii editoriale
» Agenda evenimentelor
» Fereşte-te de radar
» Întreruperi energie electrică
» Picătura de cunoaştere
» Bancul zilei
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită

Opinii

» Legea alimentelor în şcoli – Efectele

Top