10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Toma, pe jumătate mulţumit

Marius Toma, pe jumătate mulţumit

Baschetbaliştii craioveni au pierdut primele două partide de la „Cupa Gazistul“, găzduită de Mediaş.

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova, nou-promovată în Divizia A, a participat zilele trecute la un puternic turneu de pregătire găzduit de Mediaş,  dotat cu trofeul „Cupa Gazistul“. Oltenii, antrenaţi de Paul Nicolae şi Marius Toma, au pierdut primele două jocuri, fiind depăşiţi de Gaz Metan Mediaş, scor 94-85, şi de CSU Atlassib Sibiu, scor 81-58.
Aseară, SCM-U Craiova urma să dispute ultimul joc de la acest turneu, în compania formaţiei BC Mureş Târgu Mureş. Antrenorul secund al echipei craiovene, Marius Toma, a vorbit ieri-dimineaţă despre evoluţia baschetbaliştilor olteni la Mediaş.
„Sunt mulţumit doar pe jumătate de jocul echipei. În ambele partide am făcut o primă parte bună, apoi ne-a fost foarte greu să ţinem ritmul cu adversarii. Atât în meciul cu gazdele de la Gaz Metan, locul şase în campionatul trecut, cât şi în partida cu Atlassib, locul trei sezonul trecut, conduceam la o diferenţă de zece puncte după primul sfert. Nu ne interesează prea mult rezultatele, important este ca jocul echipei să meargă“, a spus Toma.

Mai vine un american

La „Cupa Gazistul“, antrenorii craioveni i-au putut urmări la lucru pe cei doi jucători americani veniţi în această vară, Kerry Gibson (sosit de la Vulturii Baia Mare), Tyrone Lemar Mitchell (de la Gaz Metan Mediaş), dar şi pe sârbul Branislav Tomic.
În schimb, nu au făcut deplasarea la Mediaş sârbii Lekic şi Milosevici, jucători care în sezonul trecut au pus umărul la promovare, fiind printre principalii marcatori pentru SCM-U Craiova. În perioada următoare, este aşteptat să se alăture echipei din Bănie încă un american, Karron Clarke. În celelalte partide de la „Cupa Gazistul“ s-au înregistrat următoarele rezultate: Atlassib Sibiu – BC Mureş 104-89 şi Gaz Metan Mediaş – BC Mureş 87-77. Aseară, pe lângă disputa dintre Craiova şi Mureş, urma să se desfăşoare şi jocul dintre Gaz Metan Mediaş şi CSU Sibiu pentru stabilirea clasamentului final al acestei competiţii. Divizia A masculină de baschet, în care Oltenia va fi reprezentată de două formaţii, SCM-U Craiova şi Energia Rovinari Târgu Jiu, va debuta pe 11 octombrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII