10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSepsi vrea să joace în Cupa UEFA

Sepsi vrea să joace în Cupa UEFA

Fundaşul român al reprezentativei de tineret a României, Laszlo Sepsi, care a fost împrumutat un an de Benfica Lisabona la Racing Santander, a dezvăluit că a avut mai multe oferte, însă a ales echipa iberică pentru a juca în Cupa UEFA. Internaţionalul român a spus că vrea să devină titular la noua sa echipă.
„Au existat şi alte oferte, dar am ales Racing pentru a juca în Cupa UEFA. Obiectivul echipei în viitoarea ediţie de campionat este clasarea pe o poziţie cât mai bună. Îmi doresc să joc cât mai mult, să fiu sănătos ca să pot ajuta clubul să prindă, la sfârşitul sezonului, un loc care permite participarea într-o cupă europeană. A contat foarte mult pentru mine şi faptul că oficialii ibericilor mi-au spus că au nevoie de un fundaş stânga“, a spus Sepsi pentru NewsIn.
Fostul jucător al Gloriei Bistriţa a precizat că nu ştie dacă va mai evolua în viitor pentru Benfica Lisabona.
„Am discutat cu antrenorul Quique Sanchez Flores, care mi-a spus că ar fi bine să-mi găsesc un club la care să joc meci de meci. Deocamdată, sunt împrumutat un sezon, dar s-ar putea ca la anul să nu îmi mai doresc eu să mă întorc în Portugalia“, a menţionat Sepsi.
Conform presei iberice, Racing Santander, formaţie care a terminat pe locul 6 ediţia trecută a Primera Division, va putea să îl achiziţioneze definitiv pe jucătorul român anul viitor, atunci când expiră împrumutul, în schimbul a 3,5 milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS