5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM şi DWAR înfruntă echipe bănăţene

SCM şi DWAR înfruntă echipe bănăţene

Ambele formaţii craiovene din Divizia A feminină de handbal vor juca mâine, pe teren propriu, în Sala Sporturilor. De la ora 9.00, DWAR va înfrunta Universitatea Timişoara. Antrenorul oltencelor, Constantin Tosum, a spus că obiectivul echipei sale este să obţină cât mai multe puncte în meciurile de pe teren propriu, iar partida cu Timişoara este un prilej bun de a acumula puncte. De la ora 11.00, SCM Craiova va întâlni Universitatea Reşiţa. Elevele lui Gheorghe Sbora vor să se impună clar în faţa ultimei clasate, mai ales că, în turul campionatului, SCM a plecat doar cu un punct de pe terenul formaţiei bănăţene. Tot mâine, lidera KZN Slatina primeşte vizita formaţiei Mureşul Târgu Mureş (ora 11.00), iar Milostars Drobeta Turnu Severin joacă, în deplasare, cu Transilvania Târgu Mureş.
În cealaltă serie a Diviziei A feminine, echipa Centrului Olimpic de Excelenţă al Handbalului Feminin Românesc, Naţional Râmnicu Vâlcea, va întâlni mâine, în deplasare, de la ora 18.30, pe Viitorul Mediaş. Înaintea acestei etape, a doua din retur, Naţional ocupa poziţia a treia, la numai trei puncte de locul doi. Viitorul Mediaş este ultima în clasament, cu doar un punct acumulat în 15 etape. În Divizia A masculină, CS Universitatea Craiova va întâlni mâine, în deplasare, pe Teleorman Alexandria.
În Liga Naţională, campioana României, Oltchim Râmnicu Vâlcea, s-a impus fără mari probleme în deplasarea de la Buzău, cu scorul de 40-27, iar mâine, de la ora 11.00, va juca un nou meci de campionat, pe propriul teren, în faţa semifinalistei Challange Cup, Dunărea Brăila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS