10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDeportivo i-a învins pe galactici

Deportivo i-a învins pe galactici

În runda a 28-a a Primerei Division au fost programate sâmbătă patru partide. Surpriza acestei etape a oferit-o Deportivo La Coruna, care a învins acasă, cu 1-0, pe lidera Real Madrid. Campioana a început meciul cu un avantaj de opt puncte în faţa echipei de pe locul doi, FC Barcelona, însă Deportivo, ameninţată de retrogradare, a fost cea care a triumfat. Formaţia din La Coruna avea nevoie disperată de trei puncte pentru a putea spera în continuare că nu va retrograda şi a preluat conducerea după o oră de joc, Pepe deviind în propria poartă centrarerea lui Filipe Luis.

Partida dintre Real Betis Sevilla şi Athletic Bilbao a fost abandonată după ce portarul oaspeţilor, Armando, a fost lovit în faţă de o sticlă plină cu apă aruncată din tribune, în repriza secundă, la scorul de 1-2. Portarul a primit îngrijiri medicale pe teren şi apoi a fost scos pe targă, arbitrul luând decizia de a întrerupe meciul cu 18 minute înainte de final. Oamenii de pază de la stadion au reuşit să identifice persoana care a aruncat sticla, însă Betis se aşteaptă ca stadionul să-i fie suspendat.

Oficialii clubului au oferit totuşi imediat un comunicat, în care au condamnat gestul fanului şi au confirmat că acesta va fi suspendat de la toate partidele viitoare ce se vor disputa pe stadionul „Manuel Ruiz de Lopera“.

Tot sâmbătă, Recreativo a învins Murcia cu 4-2 (Sinama Pongolle ’19, ’70, Ruben ’59, Marquitos ’85 / De Lucas ’16, Ivan Alonso ’74-p), iar Valencia a pierdut confruntarea de acasă cu Sevilla, scor 1-2 (Albiol ’90 / Luis Fabiano ’12, ’22).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS