10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGerrard şi Torres s-au complimentat reciproc

Gerrard şi Torres s-au complimentat reciproc

Mijlocaşul englez Steven Gerrard, căpitanul lui Liverpool, şi atacantul spaniol al „cormoranilor“, Fernando Torres, s-au complimentat reciproc, dovedind astfel că în trupa lui Rafa Benitez apele sunt limpezi chiar dacă planează incertitudinea asupra viitorilor patroni ai clubului.

Steven Gerrard a afirmat că Fernando Torres, care a marcat în acest sezon 25 de goluri pentru Liverpool, este în acest moment cel mai bun atacant din lume, fiind de neînlocuit.

„Este fantastic, iar Fernando ne ajută foarte mult. Este un adevărat golgheter şi un pericol pentru orice echipă adversă. Cred că i se potriveşte mai bine jocul din Anglia decât cel din Spania. Este înfricoşător pentru fundaşi când se gândesc că îl vor întâlni pentru mulţi ani de acum înainte. El ştie ce cred despre el şi se bucură că este apreciat de căpitanul echipei“, a opinat mijlocaşul „cormoranilor“.

Torres, care va împlini 23 de ani săptămâna viitoare, a fost transferat în vară de la Atletico Madrid în schimbul a aproximativ 32 de milioane de euro. Atacantul spaniol nu i-a rămas dator lui Gerard, susţinând că acesta este un jucător „incredibil“.

„Când joci cu cineva precum Stevie, probabil cel mai bun jucător din lume, nu poate decât să te ajute. Este un bun pasator şi marchează şi goluri. Este un fotbalist incredibil. Cred că ne potrivim foarte bine, dar cel mai important lucru este să ajutăm echipa să câştige“, a spus Tores.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS