10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii sunt calmi după eşec

Tricolorii sunt calmi după eşec

Piţurcă şi elevii săi nu au făcut o tragedie din înfrângerea suferită de România în amicalul de miercuri, de la Tel- Aviv.

 

 

Selecţionerul Victor Piţurcă nu a făcut o tragedie din înfrângerea suferită de România în amicalul cu Israel, susţinând că este mulţumit de atitudinea tricolorilor.

„Nu a fost lipsă de determinare. Din contră, băieţii s-au străduit să revină după ce au jucat în zece oameni şi au încasat golul. În general, sunt mulţumit de atitudine şi de faptul că în zece oameni echipa a jucat cum ar fi trebuit să joace în unsprezece“, a spus tehnicianul român.

„Piţi“ susţine că nu doar Mutu, ci şi ceilalţi tricolori trebuie să-şi asume responsabilităţi, pentru ca evoluţia echipei să nu depindă de un singur jucător.

„De la Mutu aşteptăm mereu ceva deosebit, dar trebuie să fie şi alţii care să îşi asume responsabilităţi, nu doar el“, a subliniat selecţionerul.

 

Mutu: Mă îngrijorează jocul nostru

 

Adrian Mutu a spus că tricolorii vor trage învăţămintele de rigoare din înfrângerea suferită în Israel, adăugând că nu rezultatul întâlnirii de la Tel-Aviv, ci jocul tricolorilor este cel care îl îngrijorează.

„Este o lecţie din care vom învăţa. Nu mă îngrijorează rezultatul, ci jocul nostru. A fost nevoie de două şocuri, cel al eliminării şi cel al golului primit, ca echipa să joace aşa cum trebuie. Nu ne-am concentrat de la început, probabil din cauză că a fost primul meci din acest an şi ne-am regăsit mai greu“, a spus „Briliantul“.

Atacantul tricolorilor a avertizat că la Campionatul European, care se va desfăşura în iunie, în Austria şi Elveţia, situaţia va fi şi mai dificilă.

„Trebuie să fim atenţi, pentru că la Euro ne va fi greu şi în unsprezece, cu atât mai mult în zece. Ar fi anormal ca această înfrângere să ne demoralizeze. Până la Euro mai e destul, iar acest test n-a fost concludent pentru valoarea noastră“, a precizat Mutu.

Chivu: La început am fost cam ameţiţi

 

Căpitanul reprezentativei României, Cristian Chivu, a pus eşecul din amicalul cu naţionala Israelului pe seama faptului că mulţi dintre tricolori sunt abia la începutul perioadei de pregătire.

„La început am fost cam ameţiţi, nu am intrat în ritm şi s-a văzut. După ce am primit gol, am jucat mult mai bine, chiar dacă eram în inferioritate. Nu e un capăt de ţară această înfrângere“, a spus Chivu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS