10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa, învinsă de Winterthur

Ştiinţa, învinsă de Winterthur

Elevii lui Nicolo Napoli au fost depăşiţi cu 1-0 de echipa din liga a doua elveţiană, rămânând fără victorie în stagiul de pregătire din Turcia.

Nici în cel de-al treilea amical disputat în cantonamentul din Antalya, Universitatea Craiova nu a cunoscut gustul succesului, oltenii fiind învinşi ieri de elveţienii de la Winterthur. Formaţia aflată pe locul cinci în liga secundă din Ţara Cantoanelor s-a impus cu 1-0, reuşita venind spre finalul primei părţi a întâlnirii. Elevilor lui Nicolo Napoli nu le-a ieşit mai nimic în acest joc, părând destul de obosiţi, deşi pregătirea este departe de a fi încheiată.

Tehnicianul italian a început partida cu Winterthur cu V. Găman la închidere, jucător pe care l-a mai folosit în această postură şi în primul amical, şi cu Mihai Costea în atac, în locul lui Baird, australianul având o evoluţie slabă în jocul precedent, cu ungurii de la Zalaegerszeg. Primul unsprezece al Ştiinţei a arătat astfel: Bornescu – Dănănae, D. Stoica, Mitchell, Rose – Prepeliţă, V. Găman, Dilevski – Fl. Costea, M. Costea, Wobay. Pe parcursul meciului au mai intrat: Bănică – Buşu, Curteanu, Barbu, Bărboianu, A. Ionescu, Săceanu, Dina şi Luţu. La Winterthur a evoluat şi fostul atacant al grupării din Bănie, camerunezul Patrick Bengondo.

În celelalte două amicale disputate în Turcia, alb-albaştrii şi-au trecut în cont un eşec, 1-2 cu rezervele lui Sturm Graz (Austria, locul I – Liga I), şi o remiză, 0-0 cu Zalaegerszeg (Ungaria, locul 7 – Liga I). Următorul amical al oltenilor este programat miercuri, adversara Ştiinţei, dacă nu va mai surveni vreo modificare de ultim moment, urmând să fie echipa poloneză Zaglebie Sosnowiec (ultimul loc în Liga I). Ultimul joc de verificare va avea loc pe 9 februarie, o zi mai târziu Universitatea urmând să revină acasă.

„Satelitul“, la ultimul test

Echipa a doua a Ştiinţei va susţine astăzi ultimul amical din Antalya, care va pune punct stagiului de pregătire de pe coasta mediterană a Turciei. Elevii lui Corneliu Papură îşi vor măsura forţele cu a treia echipă ca valoare din campionatul Armeniei, Mika Ashtarak, tinerii alb-albaştri sperând măcar de data asta la un rezultat bun. Cu toate că antrenorii şi oficialii clubului s-au declarat mulţumiţi de felul în care s-au prezentat jucătorii formaţiei-satelit în turneul din Antalya, Universitatea II a fost învinsă în cele patru amicale disputate până acum: 1-4 cu VfB Lubeck, 0-2 cu Hamburg SV II (ambele din Liga a III-a germană), 0-2 cu FC Daegu şi 0-3 cu Pohang Steelers (ambele din prima ligă a Coreei de Sud).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

26 COMENTARII