15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCiucă - 500.000 de euro

Ciucă – 500.000 de euro

Fostul căpitan al Ştiinţei valorează o jumătate de milion de euro, bani cu care finanţatorul echipei speră să aducă la Craiova doi fundaşi centrali italieni.

Ciucă, Velcovici, Gărgălie, Stoianof şi Baird au fost puşi pe lista disponibilizaţilor, iar în locul lor conducerea Universităţii face demersuri să aducă alţi fotbalişti care să ajute la salvarea echipei de la retrogradare. Zilele acestea s-a vorbit de atacantul Stelei, Dorel Zaharia, dar şi de jucătorii Sportului Studenţesc, Dacian Varga şi Tibi Bălan, însă cei trei se pare că vor ajunge la FC Vaslui, respectiv Rapid. Până să aflăm însă, oficial, numele transferaţilor, Universitatea a stabilit preţurile pentru cei puşi pe lista de transferuri, jucători pe care Adrian Mititelu speră să ia aproximativ un milion de euro. Jumătate din această sumă ar putea fi încasată numai pe Mădălin Ciucă, fotbalist cotat, se pare, la 500.000 de euro. Pentru Ciucă există în prezent mai multe oferte din străinătate, din Grecia, Cipru şi Ucraina. Conform unor surse apropiate clubului oltean, în locul lui Ciucă, Ştiinţa ar urma să aducă doi fundaşi centrali italieni. Velcovici, al cărui preţ de transfer ar fi de 200.000 de euro, are oferte din Gemania, de la două cluburi de ligă inferioară. Discuţiile se vor purta în zilele care urmează, când şi ceilalţi trei disponibilizaţi speră să afle numele echipelor la care se vor transfera. Baird probabil va rămâne în Australia, iar Gărgălie şi Stoianof îşi caută angajamente în ţară.

Magliocco, prima surpriză?

Ieri-dimineaţă, Nicolo Napoli a plecat în Italia, acolo unde va petrece Sărbătorile. Acesta a confirmat că va reveni la Craiova cu doi-trei jucători, după cum anunţase zilele trecute. „Vom face două-trei transferuri, posibil italieni, un fundaş, un mijlocaş şi un atacant. Plec în Italia şi voi discuta cu câţiva jucători“, a spus antrenorul Universităţii.
Surse apropiate clubului oltean susţin că printre cei vizaţi de Napoli este şi atacantul Roberto Magliocco, deşi pe site-ul oficial, Universitatea neagă interesul pentru acesta. În vârstă de 29 de ani, Magliocco este născut la Palermo, ca şi Nicolo Napoli. Atacantul din Peninsulă a activat doar la formaţii din serie C1 şi C2, iar din sezonul 2005-2006 se află la Salernitana, lideră în C1, pentru care a înscris, în trei sezoane, 11 goluri.
În acest sezon, Magliocco a înscris un singur gol pentru formaţia sa, în 18 etape, fiind folosit doar în şase partide. În stagiunea 2006/2007, italianul a marcat o singură dată în cele 19 meciuri în care a evoluat. La sfârşitul lunii noiembrie, acesta şi-a prelungit contractul cu Salernitana până în 2010.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII