15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRemaniere la Universitatea

Remaniere la Universitatea

Ultimele rezultate ale Universităţii Craiova l-au nemulţumit pe finanţator, care este decis să facă restructurări masive în lot. Chiar dacă oficialii Ştiinţei au precizat că vor anunţa schimbările doar după ultimul meci din acest an, prin Bănie se vorbeşte deja de o listă lungă de jucători care ar putea părăsi echipa în iarnă. Mititelu s-a arătat dezamăgit de mai mulţi dintre componenţii lotului, despre care afirmă că i-au înşelat aşteptările, şi a întocmit lista neagră, pe care s-ar afla zece fotbalişti.
Dina, Gărgălie, Stoianof, Baird şi Bănică ar fi primii pe această listă, printre cei vizaţi mai aflându-se Curteanu, Luţu, Gîrlă, Wobay şi Mitchell. Unii dintre ei ar putea fi împrumutaţi la alte formaţii, pentru alţii, cum ar fi cazul străinilor, aşteptându-se oferte.
 Totul depinde însă şi de eventualele transferuri pe care Universitatea le va efectua în această pauză competiţională. Motivele despărţirii ar fi, pe lângă lipsa de rezultate, şi salariile mari ale unora dintre ei în comparaţie cu ce au arătat pe teren.
Şi la echipa a doua se anunţă schimbări în lot, noul antrenor, Corneliu Papură, începând deja trierile. Universitatea II trebuia să susţină ieri cu nou amical cu Gaz Metan CFR Craiova, dar cele două grupări nu au ajuns la o înţelegere, tehnicienii echipei de Liga a III-a dorind să joace pe terenul II de la Depou, lucru neagreat de Papură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII