17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPrepeliţă, în vacanţă

Prepeliţă, în vacanţă

Accidentat în meciul de la Constanţa, mijlocaşul Universităţii Craiova, Andrei Prepeliţă, nu va evolua în ultimul meci de anul acesta al echipei sale, cu Politehnica Iaşi. Ex-piteşteanul acuză o tendinită ahiliană la piciorul stâng şi nu poate fi recuperat până sâmbătă. Deşi, iniţial, se spera într-o refacere a sa, investigaţiile făcute ieri au relevat faptul că jucătorul are nevoie de cel puţin două săptămâni de pauză.
Prepeliţă va intra astfel mai devreme în vacanţă, însă doctorul echipei susţine că fotbalistul a avut noroc. „Putea fi mult mai grav. Adversarul avea crampoane cu filet şi putea să-i rupă tendonul, iar Prepeliţă ar fi păţit precum Luţu, care a stat un an şi jumătate după o astfel de accidentare. Slavă Domnului că nu s-a întâmplat aşa! Jucătorul este acum sub tratament şi peste două zile ar putea începe un program de recuperare. Asta în cazul în care nu apar complicaţii“, a declarat ieri, pentru NewsIn, medicul Ştiinţei, Claudiu Stamatescu.
Adus la începutul campionatului în Bănie de la FC Argeş, pentru un milion de euro, Andrei Prepeliţă nu a impresionat la Universitatea. Mijlocaşul de 22 de ani a evoluat în 16 partide pentru gruparea olteană, fără să marcheze vreun gol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS