10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOlăroiu îl va antrena pe Trabelsi

Olăroiu îl va antrena pe Trabelsi

Echipa pregătită de antrenorul român Cosmin Olăroiu (foto), Al Hilal (Arabia Saudită), l-a achiziţionat pe internaţionalul tunisian Hatem Trabelsi, cu care a semnat un contract pe un sezon. Trabelsi a ajuns ieri la Ryad şi ar putea să joace mâine primul său meci sub comanda lui Olăroiu, Al Hilal urmând să întâlnească formaţia Al Nasr, la care evoluează fostul mijlocaş al Stelei, brazilianul Elton Xavier Gomes.

Fundaş dreapta, Hatem Trabelsi, care are 30 de ani, a fost dorit la începutul lunii septembrie şi de gruparea franceză Le Mans, însă negocierile au intrat în impas din cauza indeciziei jucătorului. Trabelsi s-a transferat la Al Hilal din postura de jucător liber de contract. Accidentat o lungă perioadă în sezonul trecut, Trabelsi şi-a reziliat în iulie contractul cu Manchester City, unde evolua din vara anului 2006.

După ce a debutat la CS Sfaxien, în prima divizie tunisiană, Trabelsi a devenit renumit în Europa la Ajax Amsterdam, unde a evoluat timp de cinci sezoane. La echipa naţională a Tunisiei a debutat în mai 1998 şi a participat la ultimele trei ediţii ale Cupei Mondiale. Fundaşul tunisian a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni în 2004.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS