10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPunctele se lasă aşteptate

Punctele se lasă aşteptate

Deşi echipa Pandurii Târgu Jiu nu reuşeşte de cinci etape să acumuleze puncte, jocul formaţiei îi mulţumeşte pe oficialii grupării gorjene, care nu se tem de o eventuală retrogradare.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a înregistrat a şasea înfrângere din acest sezon şi a cincea consecutivă din Liga I, de această dată Dinamo fiind beneficiara celor trei puncte, în detrimentul gorjenilor. Doar un punct îi mai desparte pe panduri de zona retrogradării, însă antrenorul Eugen Neagoe nu-şi face griji în privinţa viitorului echipei. „Geană“ s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi în ultimele două partide, cu CFR Cluj şi Dinamo, ambele pierdute la limită, 0-1, pe „Municipal“. „Cred că jocul echipei a fost bun. Asta este situaţia! Aş vrea să mergem în continuare pe aceeaşi linie, iar dacă vom juca aşa cum am făcut-o în ultimele două etape, cu siguranţă vom acumula multe puncte şi nu vom avea nici o problemă. Am jucat contra echipei campioane, am încercat să revenim, în 90 de minute mingea a lovit de două ori bara, putea să fie gol. Cu puţin noroc, puteam chiar să şi câştigăm“, a spus Neagoe.

Djapka ar putea fi amendat

Din superstiţie sau din lipsă de profesionalism, ivorianul Constant Djapka îşi schimbă ghetele în timpul meciului etapă de etapă. Dinamo a profitat imediat de superioritatea numerică şi Mărgăritescu a marcat unicul gol al partidei, în timp ce „Costel“ se încălţa la marginea terenului. Neagoe l-a apostrofat pe Djapka atât în timpul meciului, cât şi la final, fiind posibil să-l şi amendeze. „Mă mai gândesc ce decizie voi lua împotriva lui Djapka. Am fost supărat pentru că nu este normal ca un jucător să iasă în timpul meciului să-şi schimbe ghetele“, a afirmat Neagoe.
Tehnicianul oltean nu învinovăţeşte un jucător anume pentru golul primit, chiar dacă Dossey a respins eronat, iar Djapka se încălţa pe margine. „Este o greşeală colectivă. Toţi suntem vinovaţi când primim gol, toţi suntem felicitaţi când marcăm“, a menţionat Neagoe. 

Condescu s-a supărat

Gruparea gorjeană nu este în criză, chiar dacă nu a mai câştigat vreun punct din etapa a VI-a, consideră preşedintele Marin Condescu. Acesta a părăsit supărat stadionul „Municipal“ după înfrângerea cu Dinamo, însă mulţumit de fotbalul practicat de echipa lui Neagoe.
„Acesta este fotbalul, noi am trimis de două ori mingea în bară şi n-am reuşit niciodată să o împingem în poartă. Dinamo e o echipă mare şi a meritat victoria, dar eu cred că rezultatul cel mai corect era 2-2 pentru că ei au marcat şi au mai trimis o dată mingea în bară şi noi am avut două bare. Nu suntem în criză şi ne vom reveni cu siguranţă pentru că jucăm un fotbal bun. Sunt supărat pentru acest rezultat“, a spus Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS