22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSânmărtean, pasă de gol în Olanda

Sânmărtean, pasă de gol în Olanda

Mijlocaşul român Lucian Sânmărtean a dat o pasă de gol în meciul câştigat în deplasare de echipa sa, FC Utrecht, pe terenul formaţiei Venlo, scor 2-1, din cadrul etapei a şaptea a campionatului Olandei. Fostul jucător de la Bistriţa şi Panathinaikos au rămas în teren până în minutul 70. Fundaşul George Ogăraru a fost integralist în partida pe care Ajax Amsterdam a terminat-o la egalitate, 2-2, în deplasare cu Sparta Rotterdam. Mitea nu a fost convocat la oaspeţi pentru acest meci din cauza unei accidentări.
În etapa a zecea a campionatului Franţei, Daniel Niculae şi Gabriel Tamaş au fost titulari, la oaspeţi, în partida Lens – Auxerre. Tamaş a părăsit terenul în minutul 34, din cauza unei accidentări, în timp ce Niculae a fost schimbat în minutul 70 cu polonezul Jelen. Atacantul Marius Niculae a jucat 62 de minute pentru Invernsess în meciul terminat la egalitate la Kilmarnock (2-2), din etapa noua a campionatului Scoţiei.
Pompiliu Stoica a fost integralist la gazde în meciul FC Moscova – Rostov 1-0, în timp ce Răzvan Cociş nu a fost convocat din cauza unei accidentări la meciul pe care Lokomotiv Moscova l-a câştigat cu Zenit Sankt-Petersburg (1-0). În Belgia, Alin Stoica nu a fost convocat la meciul lui Gent cu Westerlo (1-1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS