5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

A patra lovitură

Pandurii – CFR Cluj 0-1
Stadion
„Municipal“, spectatori 6.000.
A marcat: Didi (’66).
Pandurii: Dossey – Mândrean, Rus, Chibulcutean, Djakpa – Vasilache, Vancea (’46, Ad. Rusu), Dedu (’67, Vintilescu), Stângă, Iordache – L. Mihai (’24, Stromajer). Antrenor: Eugen Neagoe.
CFR Cluj: Stăncioiu – Amoreirinha (’46, Fredy), Cadu, Sandberg, Panin – Leao, Minteuan (’46, Dani) – Semedo, Didi, Culio – Fabbiani (’78, Mureşan). Antrenor: Ioan Andone.
Cartonaşe galbene: Djakpa, Rus, Mândrean / Minteuan, Cadu, Amoreirinha, Dani, Culio, Stăncioiu (2).
Cartonaş roşu: Stăncioiu ’80.
Au arbitrat: A. Constantin – O. Şovre, B. Velicu

Liderul Ligii I, CFR Cluj, a câştigat norocos cele trei puncte puse în joc, Didi fructificând una dintre cele două ocazii de gol ale echipei lui Andone. Ca şi în jocurile precedente, formaţia Pandurii Târgu Jiu a fost confuză la finalizare, deşi a dominat în mare parte disputa de pe „Municipal“. „A fost cea mai grea partidă pe care am avut-o până acum. Nu mă aşteptam ca Pandurii să aibă forţa pe care au avut-o. Sunt nemulţumit total de ceea ce am văzut astăzi. Sunt mulţumit de un singur lucru, că am luat trei puncte astăzi. După aspectul jocului, un rezultat nul era echitabil. Astăzi a fost cel mai slab joc al nostru“, a spus antrenorul clujenilor, Ioan Andone. În aceste condiţii, antrenorul gorjenilor, Eugen Neagoe, a dat vina pe neşansă. „Fotbalul nu este întotdeauna drept. Îi felicit pe cei de la CFR Cluj, dar cred că rezultatul nu este în concordanţă cu ceea ce s-a întâmplat astăzi pe teren. Am ratat mult. Cred că Pandurii este urmărită şi de ghinion“, a spus „Geană“, care a luat apărarea echipei. În schimb, preşedintele Marin Condescu a precizat: „Am pierdut din cauza noastră, am avut ocazii, dar nu am ştiut să le fructificăm. Clujul, bravo lor, a avut o ocazie, a fructificat-o şi a plecat cu toate punctele. Dacă noi jucăm frumos şi pierdem de patru etape avem vreun avantaj în clasament? Clujul are 24 de puncte şi eu cred că le merită“. Condescu susţine că postul lui Neagoe nu este în pericol după cele patru eşecuri la rând, iar jucătorii nu vor fi amendaţi după insuccesul cu CFR Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS