5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu este un fotbalist extraordinar

Mutu este un fotbalist extraordinar

Cesare Prandelli, tehnicianul echipei AC Fiorentina, susţine că atacantul român Adrian Mutu nu va părăsi formaţia italiană până când aceasta nu va ajunge să lupte pentru titlul de campioană, chiar dacă este un jucător demn de cluburi ca Real Madrid sau Chelsea.
„Este frumos că toată lumea din anturajul nostru crede că putem lupta peste doi ani pentru campionat. Sunt sigur că nimeni nu va pleca înainte. Chiar dacă Mutu este un jucător de Real Madrid sau Chelsea, iar Montolivo, Frey şi Vieri sunt fotbalişti foarte buni. Şi nu numai ei. De exemplu, Gamberini este unul dintre cei mai buni fundaşi italieni. Convocarea la naţională trebuie să fie un punct de plecare. De la el şi de la Mutu aştept mult mai mult“, a spus antrenorul italian.
Prandelli a explicat că aşteaptă de la atacantul Adrian Mutu să devină un lider pentru Fiorentina, să tragă echipa după el înscriind multe goluri şi oferind multe pase decisive, aşa cum face Francesco Totti la AS Roma.
„Acum două sezoane, când am aflat că există posibilitatea  să-l luăm pe Mutu de la Juventus, am cerut conducerii să încerce. Vorbisem cu Adrian. Am citit în ochii lui şi mi-am dat seama din ceea ce spunea că vrea să înceapă o viaţă nouă. Mutu trebuie să-şi desăvârşească procesul de dezvoltare. Este deja un fotbalist extraordinar, acum trebuie să devină un lider, să înscrie multe goluri şi să dea multe pase decisive. Cum face Totti la Roma“, a spus Cesare Prandelli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS