10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMarian Bondrea se teme de găzari

Marian Bondrea se teme de găzari

Tehnicianul lui CSM Râmnicu Vâlcea, Marian Bondrea, îşi va băga de astăzi elevii în cantonament, pentru pregătirea meciului de duminică împotriva medieşenilor de la Gaz Metan. Craioveanul a primit informaţii suficiente despre gruparea ardeleană şi crede că oltenii pot obţine al doilea succes din campionat. „Mircea Savu (consilierul vâlcenilor – n.r.) a urmărit meciul lui Gaz Metan de la Turnu Severin. Medieşenii au un lot solid şi valoros, sunt bine aşezaţi în teren. Formează o echipă periculoasă care poate fi învinsă. Au avut a doua repriză mai slabă, probabil cad fizic, lucru de care va trebui să profităm“, a spus Bondrea. Acesta va renunţa la serviciile fundaşului portughez Tiago, care a fost în probe în Zăvoi, şi aşteaptă cartea verde a atacantului brazilian Bandeira, care ar putea intra în lotul pentru derbiul de duminică.
Prima vâlcenilor la victorie nu va fi modificată, Boroiban şi compania urmând să primească zece milioane de lei vechi de fiecare dacă vor cuceri toate cele trei puncte. La cererea postului de televiziune Sport.ro, derbiul Ligii a II-a dintre CS Municipal şi Gaz Metan Mediaş va avea loc nu sâmbătă, aşa cum era programat iniţial, ci duminică, ora 11.00, la baza sportivă „Hidroelectra“. Pentru formaţia din Zăvoi este a patra oară când joacă în direct la Sport.ro, în precedentele două partide remizând cu Universitatea Craiova pe propriul teren (0-0) şi CS Otopeni în deplasare (1-1) şi câştigând în faţa Petrolului Ploieşti, în Zăvoi (2-1).
Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat şi brigada care va oficia duminică. La centru va fi Sorin Uţică, ajutat la cele două linii de Edi Ungureanu şi Vlad Bârleanu, toţi din Bucureşti. Interesant este faptul că municipalii au mai fost arbitraţi de trei ori de centralul bucureştean şi nu au pierdut niciodată, 0-0 cu Dacia Mioveni, 3-1 cu FC Bihor Oradea şi 2-1 cu CFR Timişoara, toate meciurile disputându-se pe propriul teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS