10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuande Ramos este modest

Juande Ramos este modest

Juande Ramos (foto), antrenorul formaţiei spaniole FC Sevilla, se aşteaptă la meciuri grele în Liga Campionilor şi susţine că echipa sa nu se poate considera favorită şi invocă faptul că echipa pe care o conduce se află la prima participare în această competiţie.
„Noi ne respectăm adversarii şi trebuie să muncim pentru a obţine calificarea mai departe. Totul este foarte dur în Liga Campionilor. Dacă o echipă mai slab cotată precum Slavia Praga a eliminat pe Ajax, înseamnă că nu o să fie aşa uşor. Nu o văd pe Sevilla favorită, putem să terminăm grupa pe primul sau pe ultimul loc“, a declarat Juande Ramos.
Ramos a vorbit şi despre declaraţia omologului său de la Arsenal, Arsene Wenger, care a spus că Sevilla este în acest moment una dintre cele mai puternice echipe de club din lume. „Mă bucur că aprecierile au venit de la un antrenor care de obicei nu are cuvinte de laudă. El s-a referit la actuala formă a echipei. În Europa există cluburi cu bugete foarte mari, care se luptă pentru câştigarea Ligii Campionilor. Sunt opt sau zece echipe de acest nivel. Liga Campionilor ne va solicita mai mult decât Cupa UEFA, atât din punct de vedere fizic, cât şi mental“, a explicat tehnicianul spaniol.
Sevilla va evolua în Grupa H a Ligii Campionilor, alături de Arsenal Londra, Steaua Bucureşti şi Slavia Praga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS