10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDeaconescu îşi face calculele

Deaconescu îşi face calculele

Până pe 24 august, când este programată prima etapă a Ligii a III-a, FC Oltchim mai are de disputat două partide amicale, prima fiind programată astăzi, de la ora 10.00, pe terenul de la Horezu, în compania Petrolului Ploieşti, iar cea de-a doua pe 17 august, cu Energia Rovinari.
Noul tehnician al chimiştilor, Marian Deaconescu, consideră că aceste două partide de verificare sunt edificatoare în privinţa valorii echipei sale. „Dacă reuşim să obţinem un rezultat bun cu Petrolul, cred că o să facem o figură bună în această ediţie de campionat“, a spus tehnicianul. „Jocul cu Rovinari va fi ultimul şi cel mai greu. Atunci trebuie să îmi fac o idee clară asupra echipei de bază, pe care o voi folosi în prima etapă. În mare parte, lotul este închegat, dar mai trebuie mici retuşuri“, a completat Marian Deaconescu.
FC Oltchim Râmnicu Vâlcea a disputat în această săptămână alte două partide amicale. Miercuri, chimiştii au întâlnit pe teren propriu gruparea Minerul Jilţ Mătăsari, de care au dispus cu scorul de 2-1, golurile purtând semnătura lui Nicorici şi Preda, iar joi, tot pe stadionul „Oltchim“, au remizat cu Minerul Mătăsari (1-1), golul vâlcean fiind reuşit de atacantul Ionuţ Preda.
FC Oltchim Râmnicu Vâlcea va întâlni în prima rundă a Ligii a III-a, seria patru, pe Petrom Chimia Craiova, pe teren propriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS