10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVan der Vaart, curtat de galactici

Van der Vaart, curtat de galactici

Campioana en-titre a Spaniei, Real Madrid, este interesată de serviciile mijlocaşului olandez Rafael Van der Vaart, de la echipa germană SV Hamburg. Van der Vaart, care are 24 de ani şi este la SV Hamburg de doi ani, după ce şi-a început cariera la Ajax Amsterdam, a fost caracterizat ca un jucător creativ şi ofensiv, fiind astfel pe placul antrenorului Bernd Schuster.

În urmă cu o lună, jucătorul olandez a declarat presei germane că vrea să rămână la SV Hamburg, „doar dacă nu este chemat de Real Madrid“. Mama lui Van der Vaart este de origine spaniolă.

Real Madrid mai doreşte jucători precum olandezul Arjen Robben (Chelsea), francezul Samir Nasri (Olympique Marseille), portughezul Ricardo Quaresma (FC Porto) sau brazilianul Kaka (AC Milan). Preşedintele „galacticilor“, Ramon Calderon, a promis „întăriri în următoarele zile“ după criticile generate de evoluţia din amicalul cu Hanovra, scor 0-3.

În declaraţiile acordate presei iberice, Calderon a lăsat să se înţeleagă că transferul lui Robben se va realiza, în ciuda costului ridicat (35 de milioane de euro), şi a precizat că brazilianul Kaka are şanse mici să ajungă la Real, deoarece AC Milan refuză să-l vândă chiar şi pentru o sumă foarte mare.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS