10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAvantaj moral pentru gorjeni

Avantaj moral pentru gorjeni

Formaţia din Târgu Jiu nu a pierdut pe „Municipal“ în cele două întâlniri precedente disputate cu Oţelul pe scena Ligii I.

Gorjenii au motive să creadă în victorie în meciul de astăzi, bilanţul întâlnirilor directe pe teren propriu cu Oţelul Galaţi fiindu-le favorabil. Mai mult, Grigoraş se confruntă cu probleme de lot, fiind nevoit să renunţe la opt jucători pentru meciul de la Târgu Jiu.

În primul sezon disputat de Pandurii în Liga I, cele două grupări şi-au împărţit remizele, 2-2 la Târgu Jiu, după ce oltenii conduseseră la pauză cu 2-0, şi 1-1 în retur. Sezonul precedent, lupta dintre Neagoe şi Grigoraş s-a terminat nedecis, fiecare adjudecându-şi victoria pe terenul propriu, 2-0 la Galaţi pentru gazde, respectiv 2-1 la Târgu Jiu pentru „panduri“. Dacă „Geană“ are la dispoziţie lotul aproape complet, cu excepţia lui Rus, accidentat, omologul său, Grigoraş, se confruntă cu mari probleme de efectiv. Daniel Stan, Sergiu Costin, Sergiu Brujan şi Ismail Kouha se află pe lista indisponibililor pe care a trecut şi Kim Gil Sik, sud-coreeanul resimţind dureri lombare după jocul cu CFR Cluj. Nici Silviu Ilie n-a fost inclus în lot după ce a suferit o entorsă la un genunchi. Trebuie spus faptul că Dorin Semeghin şi Bertrand Ngapounou nu au drept de joc, primul ispăşindu-şi a doua etapă de suspendare, iar celălalt îşi aşteaptă încă certificatul internaţional de transfer.

„Am probleme mari de lot, dar asta este, trebuie să mergem după puncte la Târgu Jiu. Avem mare nevoie de un joc bun şi de o victorie“, a spus antrenorul Petre Grigoraş.

Autorul victoriei de pe „Municipal“ din meciul din returul campionatului trecut, Adi Popescu, speră ca echipa să-şi adjudece toate punctele, în ciuda faptului că nu se mai regăseşte printre titulari. „Antrenorul decide cine intră pe teren, dar sper ca echipa să câştige acest meci cu Oţelul, indiferent cine va evolua“, a spus Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS