10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMassa cere penalizarea piloţilor de la McLaren

Massa cere penalizarea piloţilor de la McLaren

Joi, Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) va începe analizarea cazului de spionaj în care este implicată, ca acuzat, echipa de Formula 1 McLaren Mercedes.
Unul dintre piloţii echipei Ferrari, brazilianul Felipe Massa, este de părere că, în cazul care teamul britanico-german va fi găsit vinovat că a încercat să fure informaţii de la scuderia de la Maranello, trebuie pedepsiţi şi piloţii Lewis Hamilton şi Fernando Alonso.
„Dacă ei au avut beneficii de pe urma acestui act de spionaj, atunci ar trebui să plătească. Piloţii muncesc pentru o echipă cot la cot cu mecanicii şi inginerii. Oricum se va termina această poveste, va lăsa urme neplăcute pentru acest sport“, a declarat Massa, într-un interviu acordat cotidianului La Stampa. Brazilianul ar putea deveni chiar campion mondial dacă piloţii de la McLaren vor fi penalizaţi.
Fiind întrebat pe care dintre contracandidaţii la titlul de campion (Hamilton, Alonso, Raikkonen) ar dori, dacă ar putea, să-i scoată din campionat, Massa a răspuns: „Hamilton, bineînţeles. De ce? Pentru că are cele mai multe puncte. Este un pilot excelent, iar noi am încetat de mult timp să-l mai considerăm un debutant. În plus, are în spate o echipă profesionistă şi o maşină competitivă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU