12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCoulthard, încă un an la Red Bull

Coulthard, încă un an la Red Bull

Pilotul scoţian David Coulthard şi-a prelungit contractul care îl leagă de scuderia Red Bull până la sfârşitul sezonului 2008, a anunţat echipa austriacă prin intermediul unui comunicat. Acesta va petrece astfel patru ani consecutivi la Red Bull, el sosind la începutul anului 2005 de la McLaren. Coulthard îl va avea în continuare coechipier pe driverul australian Mark Webber.
„Red Bull Racing este încântată să anunţe că i-a fost prelungit contractul lui David Coulthard până la sfârşitul sezonului 2008. Asta înseamnă că echipa de piloţi pentru anul viitor va rămâne neschimbată“, se arata în comunicatul transmis presei de Red Bull Racing.
David Coulthard este singurul pilot care a izbutit să termine pe podium o cursă de la înfiinţarea Red Bull Racing, performanţa fiind reuşită la cursa din 2006, de la Monaco, pe locul trei.
În acest sezon, David Coulthard a acumulat numai patru puncte, obţinute la Marele Premiu al Spaniei de la Barcelona, şi se clasează pe locul al 12-lea în ierarhia piloţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS