5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGaţu a pus 120 de mii de euro pe masă

Gaţu a pus 120 de mii de euro pe masă

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal (FRH), Cristian Gaţu, a afirmat ieri că va premia naţionala masculină şi pe cea feminină cu câte 60 de mii de euro în cazul în care vor obţine calificarea la Campionatul European din 2008, respectiv la Campionatul Mondial din decembrie.
„De data asta am considerat că trebuie să fie un stimulent şi pentru naţionala de băieţi, care de unsprezece ani nu a mai reuşit să obţină o calificare la un turneu final. Cred în calificare, dar va fi foarte greu“, a spus Gaţu.
Reprezentativa ţării noastre de handbal feminin va juca astăzi, de la ora 19.00 (în direct pe Sport.ro), la Râmnicu Vâlcea, returul barajului cu Suedia, pentru calificarea la Campionatul Mondial din decembrie, din Franţa. În partida tur, disputată în urmă cu o săptămână, elevele lui Gheorghe Tadici au câştigat pe terenul nordicelor cu scorul de 25-16, iar misiunea pare să se fi încheiat. Mâine, de la ora 16.30 (în direct pe Sport.ro), la Karlskrona, echipa masculină antrenată de Lucian Râşniţă va disputa partida tur cu Suedia, returul fiind programat pe 17 iunie, la Constanţa, în barajul pentru Campionatul European din 2008, din Norvegia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS