5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportManagerul Balaci vrea în cupele europene

Managerul Balaci vrea în cupele europene

Folosit ca titular de Piţurcă la a treia sa convocare la echipa naţională, căpitanul Universităţii Craiova, Dorel Stoica, a avut o evoluţie bună în partida cu Slovenia. Antrenorul Ştiinţei, Florin Cioroianu, a ţinut să precizeze că accidentarea suferită de elevul său nu este gravă şi că acesta va putea juca miercuri în „returul“ cu Slovenia, pentru că „este un tip puternic“. „M-am bucurat foarte mult pentru el. A avut o evoluţie foarte bună şi a demonstrat că fotbalul nu are vârstă. Chiar dacă a debutat la 28 de ani şi jumătate, Dorel este un tip puternic pe care naţionala se poate baza mult timp de acum înainte. Sunt convins că acelora care au absentat le va fi foarte greu să se lupte cu el să-şi recapete postul de titular. Este foarte ambiţios“, a afirmat Cioroianu.
Tehnicianul oltean a lăudat şi cooptarea în staff-ul clubului, ca manager sportiv, a lui Ilie Balaci. „Mă bucură faptul că Balaci a acceptat să vină alături de noi. Toate echipele care doresc să facă performanţă s-au întărit: Adi Ilie la Steaua, Mihai Stoica la Urziceni. Însă niciunul nu se compară cu Ilie Balaci. Trebuia să-l aducem, pentru că a fost cel mai iubit în Bănie şi va fi o voce foarte puternică în faţa suporterilor, a presei şi la Bucureşti, în lupta cu celelalte echipe“, a adăugat Florin Cioroianu.
La rândul său, Balaci şi-a anunţat intenţiile alături de Ştiinţa: „Dacă Universitatea va ajunge în Cupa UEFA, va fi foarte greu să mai părăsesc clubul, chiar în cazul unei oferte de la arabi. M-am întors să lucrez la Universitatea, pentru că simt că Adrian Mititelu vrea performanţă şi a investit foarte mult în echipă, iar eu o să rămân în primul rând suporter al Ştiinţei“. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII