21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportInformatica, primul adversar pentru Energo

Informatica, primul adversar pentru Energo

In urma rezultatelor inregistrate in ultima runda din sezonul regulat al Ligii I de futsal, Energoconstructia Craiova si-a aflat adversara din play-off. Oltenii, care au incheiat prima parte a campionatului pe pozitia secunda, vor intâlni echipa de pe locul sapte, Informatica Timisoara.


Cele doua formatii se vor intâlni in trei jocuri, iar cine isi adjudeca doua victorii merge mai departe. Daca una din echipe câstiga primele doua partide, al treilea joc nu se mai disputa.


Prima partida intre olteni si banateni va avea loc la Craiova duminica, iar urmatoarea, la Timisoara, duminica viitoare. In caz de egalitate, al treilea joc se va disputa tot in Banie. Un meci nu se poate incheia la egalitate. Daca dupa cele 40 de minute regulamentare scorul este egal, se va trece la prelungiri si lovituri de pedeapsa, pentru a se desemna câstigatoarea.


Antrenorul Energoconstructiei, Vali Nistoran, considera ca Informatica este un adversar de depasit: „Dintre cele patru echipe care erau in jurul locului sapte, Informatica Timisoara ni se pare cel mai accesibil adversar. Celelalte echipe erau mai incomode. Sper sa ne calificam in faza urmatoare dupa primele doua partide“. In sezonul regulat, craiovenii au depasit de doua ori Informatica, invingând-o cu 4-3 la Craiova si cu un usturator 11-0 la Timisoara.


Lidera CIP Deva va intâlni ocupanta locului opt, Poli Timisoara, iar in celelalte partide se vor intâlni: ACS Odorheiu Secuiesc (locul 3) – Clujana Cluj Napoca (locul 6) si Athletic Bucuresti (locul 4) – Municipal Constanta (locul 5).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS