10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDrama la VCM Râmnicu Sarat

Drama la VCM Râmnicu Sarat

Doi voleibalisti, Gabriel Trandafir si Lucian Mocanu, unul de la Steaua si celalalt de la Dinamo, impumutati la VCM Râmnicu Sarat, au murit miercuri noapte intr-un accident petrecut in localitatea buzoiana Caldarusanca, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a ciocnit frontal cu un tir. In masina, alaturi de cei doi, se mai aflau un coechipier si prietena acestuia, care si-a pierdut si ea viata. Singurul supravietuitor, soferul vinovat de producerea accidentului, este internat in stare foarte grava la Spitalul Floreasca din Capitala. Voleibalistii veneau de la Râmnicu Sarat, unde avusesera meci de campionat cu Explorari Baia Mare, si mergeau spre Bucuresti, pentru a sarbatori Pastele.


Consilierii locali din Râmnicu Sarat au alocat câte 5.000 de lei, ajutor de inmormântare, familiilor celor doi tineri sportivi decedati si le va atribui acestora titlul de cetatean de onoare al orasului.


Comandantul CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, a declarat ca, in vara, Lucian Mocanu, unul dintre voleibalistii decedati, si Cristian Porumbescu, sportivul aflat in coma, urma sa revina la Dinamo, de unde au fost imprumutati.


„Am inceput anul cu tragedia petrecuta cu Maria Cioncan si, iata, inca una de proportii pentru clubul nostru, dar si pentru sportul românesc. Mare pacat pentru cei doi voleibalisti ai nostri. Au fost niste copii cuminti, de 20-21 de ani. In vara urma sa revina la clubul Dinamo“, a spus conducatorul dinamovist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS