5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBatalia dintre buturi

Batalia dintre buturi

Unirea Urziceni – Pandurii Târgu Jiu


• Stadion „Unirea Valahorum“, astazi, ora 14.45 (Telesport).


• Formatii probabile:


Unirea: Stelea – Nicu, Galamaz, D. Munteanu, Bordeanu – Mara, Haciatrian, V. Negru, Cr. Constantin – Bilasco, B. Stancu. Antrenor: Dan Petrescu.


Pandurii: Guso – Popete, Rus, Chibulcutean, Dragomir – Adi Popescu, Vancea, Stânga, Vasilache – Orac, L. Mihai. Antrenor: Eugen Neagoe.


• Vor arbitra: V. Sandu – M. Nagy, I. Cojocaru.


• Observatori: D. Neagu, C. Stefan.


La fel ca in meciul tur, când Balaet a decis soarta punctelor puse in joc, portarii pot inclina balanta prin prestatiile lor si in partida de pe arena „Unirea Valahorum“.


Reprezentantele celor mai mici orase din România integrate recent pe harta primei ligi a fotbalului românesc, Pandurii Târgu Jiu si Unirea Urziceni, lupta astazi pentru obtinerea unui rezultat care sa le favorizeze in realizarea obiectivului, supravietuirea in Liga I. Fiind gazde ale intâlnirii si intr-o situatie mai grea in clasament, presiunea atârna mai greu pe umerii fotbalistilor lui Dan Petrescu, obligati sa forteze victoria. Cele doua formatii au disputat un singur joc pe scena Ligii I, in tur echipa lui Neagoe impunându-se pe final prin golul portarului Robert Balaet, care a transformat cu sânge rece un penalti. Golul lui Balaet a avut dubla semnificatie: a consolidat scaunul lui Neagoe, care parea subrezit dupa o serie de rezultate proaste, si a provocat demiterea antrenorului Unirii Urziceni, Costel Orac.


Oficialii clubului din Târgu Jiu cred ca si in partida de astazi portarii – Guso pentru Pandurii si Stelea pentru Urziceni – vor fi decisivi in stabilirea rezultatului final. Tehnicianul Eugen Neagoe nu pare sa impartaseasca aceasta idee, cheia meciului fiind jocul echipei sale.


„Sunt doua nume mari, doi portari foarte valorosi, dar nu cred ca ei vor decide rezultatul acestui joc. Cred ca jocul echipei noastre va fi determinant. Daca noi vom avea o evolutie buna, vom obtine un rezultat pe masura. Ne dorim un rezultat bun la Urziceni, incercam sa câstigam, insa, din pacate, nu jucam singuri, sunt si adversari pe teren. Depinde si de ei cum vor trata jocul si de reusitele pe care le vor avea. Ne dorim victoria, iar daca vom reusi sa câstigam la Urziceni probabil ca nu se va mai pune deloc de acum inainte aceasta intrebare vizavi de retrogradare“, a spus Neagoe.


Au sosit masinile pentru conducatori


Oficialii clubului Pandurii au primit cele doua autoturisme marca Ford. De culoare neagra, masinile au dotari identice cu cele ale oficialilor din Liga Campionilor, firma Ford fiind sponsorul acestei competitii. Mândru de achizitie, Condescu a laudat designul, eleganta si consumul acestei masini, intrând astfel in contradictie cu colaboratorii sai, posesori ai altor tipuri de autoturisme. Fordurile vor sta la dispozitia conducatorilor clubului Pandurii, acestia folosind pâna in prezent masinile personale sau cele ale USMO pentru rezolvarea problemelor curente sau in deplasarile prin tara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS