5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa lui Bratu a pierdut

Echipa lui Bratu a pierdut

Valenciennes, echipa la care evolueaza si atacantul român Florin Bratu, a pierdut, duminica seara, cu scorul de 2-1 pe terenul formatiei Bordeaux, in etapa a 26-a a campionatului Frantei. Gazdele au condus cu 2-0 la pauza, gratie reusitelor semnate de Fernando (’25 – penalti) si Jussie (’44).


Florin Bratu a stat pe banca de rezerve si a fost introdus pe teren de antrenorul Antoine Koumbouare in minutul 68, impreuna cu Thomas Dossevi, pentru a mai anima compartimentul ofensiv al oaspetilor. Dubla schimbare efectuata de tehnician a dat roade abia in minutul 83, când Dossevi a redus din diferenta. Acesta a fost al 16-lea meci in care Bratu a jucat in acest sezon. Din pacate, atacantul român nu a inscris nici un gol in Ligue 1. Valenciennes ocupa locul al 18-lea in clasament, unul retrogradabil.


Intr-un alt meci din runda a 26-a, Paris Saint Germain, formatie cu pretentii la un loc de Liga Campionilor la inceputul sezonului, a fost invinsa, pe teren propriu, de Saint Etienne, cu 2-0, si a coborât pe pozitia a 17-a in clasament. Au marcat pentru oaspeti Perquis (’32) si Ilan (’44).


Echipa clasata pe locul al doilea in campionatul Frantei, Lens, nu a putut trece de Nancy in fata propriilor fani, partida terminându-se cu scorul de 2-2. Golul care le-a adus un punct oaspetilor a fost marcat de Hadji in minutul 90. Pâna atunci mai inscrisesera Aruna (’18) si Keita (’24 – penalti) pentru gazde, respectiv Fortune (‘7). Lens se mentine la 13 puncte distanta de lidera Lyon, care a remizat sâmbata cu Sochaux (3-3), si la patru puncte de pozitia a treia, ocupata de Toulouse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS