13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuvetii, tratati regeste

Juvetii, tratati regeste

Fane Stoica si compania vor beneficia de toate conditiile in cele doua stagii de pregatire care urmeaza, juvetilor neramânându-le decât sa creasca valoric.


Oficialii olteni au fost foarte atenti la detalii atunci când au stabilit cele doua stagii de pregatire, si asta pentru ca delegatia Stiintei sa beneficieze de toate conditiile pentru a-si atinge scopul. In primul turneu, destinat acumularilor fizice, programat la Baile Herculane, in perioada 15-23 ianuarie, alb-albastrii vor fi cazati la hotelul „Ferdinand“, un stabiliment de patru stele.


Motoul gazdelor- „Tratati ca un rege“ – confirma faptul ca hotelul care va gazdui fotbalistii Universitatii este cel mai luxos din zona, el având 48 de camere, orientate spre peisajul atragator al Vaii Cernei, cu doua paturi sau cu pat matrimonial si cinci apartamente foarte confortabile. Hotel „Ferdinand“ are gradina, sala de conferinte, piscina, sauna, solariu, sala de fitness, jacuzzi, gradina-terasa in stil românesc, cu foisor, bar, restaurant (cu 84 de locuri si cu un meniu variat din bucataria internationala si traditionala), braserie si mansarda.


In Cipru va fi cald si bine


Inca din iarna trecuta conducerea Stiintei, vazând vremea propice fotbalului si conditiile excelente gasite in regiunea Episkopi, si-a dat seama ca numai in Cipru echipa va putea ajunge la parametrii doriti. Asa ca oficialii olteni au ales din nou Insula Afroditei pentru pregatirea tehnico-tactica, programata in perioada 26 ianuarie – 9 februarie, delegatia Stiintei urmând sa fie cazata la hotelul „Beau Rivage“, din Larnaca. Stabilimentul este unul de vis, conditiile oferite fiind dintre cele mai bune. Hotelul „Beau Rivage“, care are vedere spre Marea Mediterana, se gaseste la doar sase kilometri distanta de centrul orasului si la opt de aeroport, are cinci niveluri, doua ascensoare, parcare incapatoare pentru autocare, piscina in aer liber, sala de sport, sauna. Stabilimentul, renovat in urma cu cinci ani, este de trei stele si dispune de 188 de camere, dotate cu toate utilitatile, incepând de la televizor, aer conditionat si terminând cu uscator de par. Restaurantul ofera preparate traditionale si internationale.


Universitatea a inceput deja sa-si caute parteneri de joc, juvetii parafând pâna acum doua partide amicale, cu Seriff Tiraspol pe 5 februarie, si Levski Sofia pe 8 februarie, restul adversarelor urmând sa fie cunoscute pe parcurs.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII