11.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Iordan l-a mintit pe Balaci!“

„Iordan l-a mintit pe Balaci!“

Antrenorul principal al caracalenilor, deranjat de anumite probleme interne de la FC Caracal, invocând si motive familiale, ar vrea sa plece la Alro Slatina.


Divorteaza Iordan Eftimie de FC Caracal si ajunge la Alro Slatina? Il urmeaza si secundul Sabin Ciurea? Revine Nae Ungureanu? Vodita va semna cu Pandurii Târgu Jiu? Pleaca Boroiban, Sergiu Popescu si Tibi Lung? Relatiile reci dintre primar si presedintele executiv al clubului s-au mai „incalzit“? Cam astea ar fi câteva dintre problemele de sfârsit de an de la gruparea din „Orasul minunilor“.


Iordan Eftimie isi mentine dorinta de a rezilia contractul cu FC Caracal, sustinând ca ii este greu sa lucreze cu jucatorii deoarece clubul inca mai are restante fata de ei, iar in plus a fost deranjat de faptul ca presedintele Nitulescu ar fi complotat cu unii jucatori pentru a-l demite. Iordan Eftimie i-a comunicat decizia lui de a parasi clubul din Caracal actionarului Ilie Balaci, invocând „motive familiale“. In replica, presedintele executiv, Jean Nitulescu, a afirmat: „Iordan Eftimie a avut o discutie cu actionarul Ilie Balaci, informându-l de intentia de a rezilia contractul cu FC Caracal, dar inca n-a depus la club nici un act oficial in acest sens. In schimb, domnul Iordan l-a mintit pe Balaci, adica i-a spus lui Ilie ca ar avea probleme familiale si ca acesta ar fi motivul pentru care vrea sa renunte. Adevarul este ca antrenorul nostru principal are o oferta de a antrena in Liga a III-a, la Alro Slatina. Iordan Eftimie a semnat in vara acestui an cu FC Caracal un contract pentru doi ani si jumatate, asa ca nu poate pleca decât in anumite conditii“.


„Iordan nu poate pleca fara acordul patronatului de la FC Caracal“


Oficialul gruparii caracalene a mai spus ca este surprins de unele declaratii ale antrenorului Iordan Eftimie din presa, cât si de altele facute celor din anturajul lui. „Pretinde ca eu as fi dorit sa-l schimb, cu ajutorul jucatorilor, dupa meciul pierdut, acasa, la inceputul turului, cu FCM Resita. Eroare! Nu am dorit sa-l inlocuiesc si n-am vorbit cu jucatorii despre acest subiect. Ca presedinte executiv, daca aveam de gând sa-l demit, nu trebuia sa vorbesc cu jucatorii, iar o asemenea decizie nu o luam eu, ci patronatul clubului. Surprinzator este altceva: acest amanunt, repet, neadevarat, domnul Iordan il spune acum, la câteva luni dupa acel meci… Adevarul este altul. Probabil ca are o oferta financiara foarte buna de la cei de la Alro Slatina, ca altfel nu-mi explic motivul pentru care ar renunta la o echipa de liga a II-a pentru a antrena una din liga a III-a! Oricum, nu poate sa plece fara acordul nostru, deoarece este sub contract cu FC Caracal pâna in 2009 si are toate drepturile financiare la zi, chiar o rata din februarie 2007 luata in avans. Jucatorii nu si-au luat doua prime din cauza rezultatelor slabe din ultimele doua meciuri ale turului, decizie luata de patronat“, a completat Nitulescu.


In privinta listelor de fotbalisti, plecari-sosiri, oficialul oltean a evitat sa nominalizeze respectivii jucatori, afirmând ca, desi cunoaste numele acestora, decizia finala apartine actionarilor clubului. Pe lânga Apostol si Istinie, care au parasit echipa in timpul turului, este posibil ca si Vodita sa paraseasca gruparea olteana, el având oferte de la Pandurii Târgu Jiu si CS Otopeni. Pe lânga aceste „divorturi“, alti sase jucatori sunt pe lista neagra a conducerii caracalene.


„Suntem in negocieri cu un portar nou“


Jean Nitulescu a infirmat zvonul potrivit caruia Boroiban, Sergiu Popescu si Tibi Lung ar avea oferte de la alte echipe. Despre cazul Tibi Lung, presedintele Nitulescu a spus: „Dupa incheierea turului, Tibi mi-a spus ca s-ar putea sa aiba oferte din Cipru sau din tara, intrebându-ma daca ar putea pleca de la Caracal in aceasta pauza competitionala, iar eu i-am raspuns ca, potrivit intelegerii, o sa-i dam drumul. La ora aceasta nu am primit nici o oferta pentru Tibi Lung, desi din declaratiile lui din presa am inteles ca, de fapt, n-ar vrea sa paraseasca clubul. Nu prea inteleg… Astfel, in privinta portarilor, exista acum o situatie dificila: Tibi Lung a spus ca ar vrea sa plece, iar Petre Radu, celalalt portar, a fost mult timp accidentat. Din aceste motive logice, am intrat in discutii cu un nou portar, dar deocamdata nu s-au finalizat negocierile“.


Fotbalisti noi? Oficialii clubului caracalean au demarat dinainte de Craciun cautarile, dar pâna acum doar câtiva jucatori par a fi ca si transferati la FC Caracal. Este vorba de Catalin Badoi si Catalin Zaharia (componenti ai selectionatei de amatori a României), Burdan, Dragu si Georgescu (juniori de la Scoala de Fotbal Nucet), dar si alti trei jucatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS