15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Inima mea va ramâne la Pandurii“

„Inima mea va ramâne la Pandurii“

Achizitionat de la Obilic contra sumei de 50.000 dolari, Vojislav Vranjkovic a impresionat in turul campionatului la Pandurii, reusind, dupa un an in prima divizie din România, sa faca saltul la o echipa de talia lui Dinamo. Vranjkovic si-a dorit sa evolueze la liderul campionatului si sa demonstreze si acolo ca are valoare, insa Pandurii va ramâne mereu in inima bosniacului.


– Cât de mult ti-ai dorit sa ajungi la Dinamo, pentru ca s-a spus la un moment dat ca nu ai vrea sa mai mergi?


– Foarte mult, nu este adevarat ca din cauza mea ar fi esuat tratativele. Ma bucur ca in sfârsit s-au rezolvat toate problemele, pentru ca in acest moment imi doresc mult sa fac performanta cu o echipa puternica cum este Dinamo. Nu stiu de ce au durat atât de mult negocierile pentru ca mie imi era totul clar de la inceput.


– Ai fost dezamagit atunci când ai aflat ca vei ramâne tot la Pandurii?


– Am fost putin dezamagit când am vazut ca sunt probleme cu transferul, dar stiam ca nu erau din cauza mea, pentru ca din punctul meu de vedere nu era nici o problema la semnarea unui contract, eu m-am inteles de mai mult timp cu Dinamo. Problemele erau intre cluburi.


„Sper sa fiu mai bun decât Niculescu“


– Cât de mult a insemnat Pandurii in cariera ta de fotbalist?


– Pentru mine a insemnat foarte mult acest an petrecut la Târgu Jiu, iar Pandurii ramâne echipa la care m-am lansat in fotbalul mare si le multumesc pentru ca m-au ajutat. Am reusit aici sa confirm ca sunt un jucator de valoare, dar fara ajutorul echipei nu as fi reusit. Pandurii m-a ajutat enorm, de aceea voi spune mereu ca inima mea va ramâne la Pandurii.


– Crezi ca la Dinamo vei fi un concurent serios pentru Niculescu la executarea loviturilor libere?


– Nu cred ca vor fi probleme cu Niculescu. E o provocare pentru mine si vreau sa arat ca sunt un bun executant si acolo. Sper sa fiu mai bun decât Niculescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS